Andelic Jonathan esett ki az X-Faktorból

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
Little G Weevil X-Faktor 2014 Andelic Jonathan párbaj kieső Horányi Juli
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Horányi Juli és Andelic Jonathan kapta az X-Faktor ötödik élő show-jában a legkevesebb nézői szavazatot. A sors iróniája, hogy ismét egy mentorhoz, most nevezetesen a Little G.-hez  tartozó énekesek "küzdöttek meg" egymással. 

Szikora Róbert szerint mindkét énekes megértette, hogy saját magát kell adnia. Úgy véli, Jonathan többet fejlődött, és hozzátette, Julit hatalmas művésznek tartja. Az R-Go frontembere Jonathant küldte haza.

Tóth Gabi nehéz helyzetben érzi magát. Nem tud dönteni, de muszáj. Szerinte Juli menjen.
Alföldi Róbert úgy véli a két legérettebb személyiség áll most a színpadon. "Lenyűgöző, akik önök" - mondja. A párbajdal alapján dönt, Julit hagyná versenyben.

Little G. van a legnehezebb helyzetben, két mentoráltja közül kell döntenie. "Dühös vagyok, hogy ti álltok itt ketten. Nem érzem azt, hogy a mezőny leggyengébb énekesei lennének. Örülnék, ha a szavazatok a jövőben a zeneiség és nem a szimpátia alapján alakulnának, és ezzel nem akarok senkit megsérteni" - fejtegeti. ittle G. "Nem csak a tudás számít, hanem a mentális felkészültségetek is. Fú, én nagyon szeretlek titeket... Mondanom kell egy nevet: Akinek mennie kell, Jonathan".

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Istenes Bence: "Az X-Faktorban nem hibázhatok"http://www.life.hu/bulvar/20141114-istenes-bencevel-az-rtl-klub-x-faktor-musorvezetojevel-interju-karreierrol-lampalazrol-izgalomrol.htmlIstenes Bence műsorvezetőként egyedül viszi a hátán az idei X-Faktort. Kihívásról, karrierről, lámpalázról beszélgettem az RTL Klub csípős humorú műsorvezetőjével.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huSzabó Richárd esett ki az X-Faktorbólhttp://www.life.hu/bulvar/20141108-szabo-richard-esett-ki-az-x-faktor-2014-negyedik-elo-showja-utan.htmlÚjra bekövetkezett, amitől minden mentor retteg: két versenyző is a kiesés szélére kerül. A múlt héten Little G-nek kellett döntenie, a héten Alföldi Róbertnek kellett választania két Richárdja közül.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huSzabó Zsófi: "Ez nem csak az X-Faktorról szól. Minden megváltozott körülöttem"http://www.life.hu/bulvar/20141106-interju-szabo-zsofival-az-rtl-2-after-x-musorvezetojevel-musorvezetesrol-kritikakrol-istenes.htmlSzabó Zsófi az afrikai dzsungelből visszatérve celebből műsorvezetővé avanzsált az RTL Klubon. A csatorna egyből mélyvízbe dobta: nemcsak az After X-et bízták rá, hanem Istenes Bence mellett kipróbálhatta, milyen is az ország egyik legnézettebb élő show-ját vezetni. Zsófival az X-Faktor kulisszatitkairól, a kritikákról és a legnagyobb szakmai kihívásról beszélgettem.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.