Hoppá! Erotikus fotón pózolt az x-faktoros Jakab-Péter Izabella

Forrás: Life.hu -
X-Faktor Jakab-Péter Izabella erotikus szexi meztelen X-Faktor 2014 RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az X-Faktor legszexibb és egyben legszendébbnek tartott énekeséről egy sokat sejtető művészi fotó került elő.

Bellát visszafogott, szerény lánynak ismertük meg. Amikor a Life.hu interjút készít vele, mindig elbűvölő és egyáltalán nem kirívó a viselkedése. Furcsa fordulat, hogy a szőkeségről előkerült egy kép, ahol alpinistafelszerelésben csak pár pánt takarja pucér testét - a szexi fotóért KATTINTS A BORS oldalára!

Forrás: Life.hu

„Egy barátnőm egyetemi felvételi anyagához álltam modellt, fotósnak készül a lány. Anitát fel is vették a fotós szakra, ezt a képet is beadta" – vallotta be Bella a lapnak, aki baráti szívességből ugyan ledobta a textilt, de egyhamar aligha látjuk meztelenkedni.

„Először nagyon meglepődtem, hogy meztelennek kell lennem, de jó kihívásnak tűnt, és az is megnyugtatott, hogy a karabinerek eltakarták a testem egy részét. Olyan képen soha nem szerepelnék, amin minden látható, itt is csak a barátságunk kedvéért vállaltam a felkérést. Egyébként nagyon szemérmes vagyok, a fán lógva is egy kis időbe telt, mire felszabadultam.

Az X-Faktorban is először mindenki azt hitte, hogy egy angyalka vagyok, de emellett szerintem van egy dögösebb oldalam is, amit nehezebben hozok elő, nehezen nyílok meg ilyen téren. Remélem, a műsorban is sikerül bizonyítanom, hogy nem csak kislányos oldalam van"
– tette hozzá Bella.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.