ValóVilág-villa valóságshow ValóVilág 7 VV Maci
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lehet, hogy ő lesz az első ValóVilág-játékos, akinek sikerül lefogynia a villában? Na, erre kíváncsiak vagyunk!

Ötven kilótól szeretne megszabadulni VV Maci, becsületes nevén Zsolt. Állítja, ezért költözik be a villába. Nos, ez már indulásnak is vicces, ugyanis a korábbi szériák versenyzői is kikerekedtek a hosszú hetek alatt.

Forrás: VV Maci/Facebook

A Blikk úgy tudja, Zsolt egy betegségnek köszönheti hatalmas túlsúlyát (182 centis magasságához ugyanis 191 kilogrammot nyom), de ez sokkal inkább homályos magyarázkodásnak tűnik, mert ugyanitt az is olvasható, hogy a 33 éves férfi még nem volt kivizsgáláson.

A csatorna oldalán róla is olvashatunk hiánypótló információkat, mint például azt, hogy a kedvence a kutyapóz, jelenleg facér, ígéri, hogy NEM fog helikopterezni, gyerekkorában elütötte egy autó. Azt is megtudjuk, hogy már kamaszkorában gúnyolták a túlsúlya miatt, de most bizonyítani szeretne... Meglátjuk.

Ez történt eddig

Aki lemaradt volna róla, hétfőn este VV Edina költözött be a villába, vasárnap este pedig ez a hat játékos aranyozta be az esténket, akik már az első órákban megszabadultak ruháiktól sőt, Vikcsu Laci és Dennis édeshármasban bújt ágyba.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.