VV Fanni édesapja kiborult

Forrás: Sajtóklub/RTL/Barsony Bence -
ValóVilág7 pucérkodás VV Fanni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiderült, Fanni szülei nem nagyon örültek, hogy a lányuk jelentkezett a ValóVilágba. Az összefoglalók rendre kiverik náluk a biztosítékot. 

Az RTL Klub Fókuszában akadt ki Szűzpöcök Fanni családja. Édesapja például egyenesen kijelentette, hogy nem bánná, ha lánya - aki élő adásban osztotta meg Dennisszel maszturbációs szokásait - szemérmesebb lenne.

Forrás: VELVET ART BT/Barsony Bence

"Legyen híres, de ne így. Felháborít, hogy tangában szaladgál. Rácsapnék a tévére legszívesebben légycsapóval" - jelentette ki, aztán hozzátette, a lánya otthon pucér fenékkel mászkál. Az édesanya hozzátette, Fanni tényleg magát adja, ugyanis otthon is huszonnégy órában csak magával foglalkozik."A szoli, az evés, a teste, az öltözködés, a haja.... ez 24 órában, ebbe más nem fér bele. Ebbe nem fér bele a mosás, mosogatás sem" - mesélték a szülők.

Amíg az édesapa kifogásolja lánya viselkedését, úgy tűnik, a nézőknek bejön, amit Fanni művel, ugyanis egyelőre ő vezet a VV7-szimpátiaszavazásán. Facebook-oldala tanúsága szerint a nézők leginkább a közutálatnak örvendő Dennistől féltik a nagyhajú csinibabát. Persze vannak, akik úgy vélik, a lány megjátssza ostoba, és olykor úgy viselkedik, mint egy lotyó. Á, dehogy...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.