Ellenszenv és hónaljizgatás a ValóVilág-villában - Folytatódott a minőségi szórakoztatás

VV Zsuzsi ValóVilág 7 VV Fanni VV Maci
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.

"Mint egy csokoládéantilop! A tested kecses, mint az antilop, a bőröd meg barna, mint a csokoládé” -Maci ezeket a szavakat ejtette ki a száján, miközben kéjes masszázzsal kényeztette Fannit. A lánynak a bókokon és a masszírozáson kívül egy kis hónaljizgatás is jutott. Valószínűleg édesapja mostantól kezdve tényleg nem kapcsolja be a tévét.

Forrás: VELVET ART BT/Barsony Bence

Egészen mókás volt, ahogy a villalakók két csapatra osztva, bekötött szemmel csipogó eszközöket kerestek, persze konfliktus nélkül egy játék sem érhet véget: a vesztes csapat kiborult az összetartás hiányán. A győzteseknek viszont lakoma volt a jutalmuk, és megtudhattuk, Laci kedvenc itala a bor, sőt húzóra is meg tud inni egy üveggel.

A villalányok felköthetik a szoknyát, megérkezett Zsuzsi. A kisgyerekes édesanya azonnal ellenszenvet váltott ki minden nőneműből, Reni szabályosan kikészült tőle, és fiúk közül sem lopta be magát mindenkinek a szívébe elsőre. Az előzetesből azonban kiderült, holnap már könnyeket és párbaj-taktikázást is láthatunk.

VV Fanni édesapja kiborulthttp://www.life.hu/bulvar/20141122-a-valovilag7-vv-fannijanak-csaladja-kiborult-a-lany-viselkedesen.htmlKiderült, Fanni szülei nem nagyon örültek, hogy a lányuk jelentkezett a ValóVilágba. Az összefoglalók rendre kiverik náluk a biztosítékot. TV + Bulvár--VV Vikcsu alaposan megvezette a szüleit, máris szexelthttp://www.life.hu/bulvar/20141117-vv-vikcsu-nem-szexmanias-arultak-el-a-szulok.htmlBalhés, nagyszájú csajnak mutatkozott be VV Vikcsu a villába való bevonuláskor az RTLII stúdiójában, akit a kisfilmjében egyenesen szexmániásnak mutattak be. A szülők szerint a valóság viszont egészen más, ő nem ilyen lány. Az első villában töltött este szerint Vikcsu megvezette a szüleit.TV + Bulvár--Gigamellek, agyhalál és váratlan szakítás - Beköltözött a villába VV7 első hat szereplőjehttp://www.life.hu/bulvar/20141116-az-rtl-2-valovilag7-elso-adasaban-bekoltozott-vv-dora-vv-dennis-vv-vikcsu-vv-laci-vv-dani-vv-fanni.htmlMég csak éppen hogy megszabadultunk Aurelio helikopterezésének, VV Iza és Krisztián köpködésének, Gyúrós Józsi izmainak emlékétől, máris itt van az utánpótlás. Vasárnap este ismét benépesedett a ValóVilág-villa, és máris megismerhettük az első hat játékost. Most még sokkoló az élmény, de nyugi, őket is megszokjuk idővel. TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.