Hoppá! Kiderült, ki kivel jött össze az X-Faktorban

Benji Tha Shudras X-Faktor Nagy Ricsi duettpartner Spoon Horányi Juli Tóth Andi RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szombaton különleges duettek várhatóak az X-Faktorban, ugyanis az egyéni produkciók mellett az énekesek közösen is színpadra állnak. 

Horányi Juli a sármőr Nagy Ricsivel állt össze, Benji a Spoonal hódít majd, Tóth Andi pedig szétcsapja a házat a Tha Shudrassal.

A Life.hu újságírója, mint mindig, most is a kulisszák mögül tudósít percről percre, hogy ne maradj le semmiről.

Szabó Zsófi: "Csak ne lenne bennem ez a görcs, megfelelni akarás"http://www.life.hu/bulvar/20141204-szabo-zsofi-az-rtl-klub-after-x-musoranak-musorvezetoje-magasra-tette-a-mercet-sajat-maganak-ezert.htmlAz After X műsorvezetője bevallotta, magas a mérce, amit saját magának állított, ezért gyakran rágörcsöl a feladataira.TV + Bulvár--Nem jött be a papírforma: Vikcsut hívta ki párbajra Zsuzsahttp://www.life.hu/bulvar/20141203-a-valovilag7-jatekosa-vv-zsuzsa-vv-vikcsut-hivta-ki-parbajra.htmlSzerdán eljött a VV7 első kiválasztásának napja. Zsuzsa annyira izgult, hogy még szuperképességét is elhasználta, hogy biztosan helyesen döntsön.TV + Bulvár--Idén vajon lesz Reszkessetek, betörők! a tévében?http://www.life.hu/bulvar/20141203-vajon-lesz-e-az-rtl-klubon-reszkessetek-betorok-film-karacsonykor.htmlVajon idén műsorára tűzi az RTL Klub az elmaradhatatlan karácsonyi filmet a Reszkessetek betörőket, hogy összekucorodva egy tál sütivel és forró kávéval a kezünkben jókat derülhessünk?TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.