Voksán Virág kivetette a szájából a szilikont

Fotó: Margitay Klára, Hámori Zsófia/Life.hu, -
szilikon Voksán Virág száj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Voksán Virág rájött, hogy amikor pár éve feltöltette az ajkait, kissé túllőtt a célon. Bár azóta a szilikon valamennyit felszívódott, még mindig hatalmas maradt a szája.

Elege lett hatalmasra felfújt szájából Voksán Virágnak, aki természetesebb alakú ajkakra vágyott. Sebészhez fordult, hogy felső ajkát kisebbre szabassa.

Fotó: Margitay Klára, Hámori Zsófia/Life.hu,

"Nemrég úgy döntöttem, ismét megműttettem a számat, de ezúttal nem feltöltettem, hanem a szilikont vetettem ki belőle. Nem altatásban, csak bódításban végezték, belül vágták fel, szerencsére így sem éreztem semmit az operációból. Most még meg van duzzadva, de hamarosan sokkal jobban látszik majd a különbség a korábbi és jelenlegi vonala között. Az biztos, azért nem fekszem kés alá, hogy a melleimben is kisebbre cseréljék az implantátumokat" - árulta el a nemrég pórul járt Virág, aki a karácsonyt itthon tölti a szeretteivel és nem a világ valamelyik másik táján lemezlovaskodik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.