Ördög Nóri bevállalta: smink nélkül jelentkezik be a Rising Starban

bejelentés smink nélkül Majka Rising Star Ördög Nóra bejelentkezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ördög Nóra vállalta, hogy smink nélkül áll kamera elé a Rising Starban. Majka szerint azonban Nóri így is szép....

Nagy bejelentésre készülnek a Rising Star műsorvezetői. Ördög Nóri ennek kapcsán belement még abba is, hogy smink nélkül lép színpadra.

Majka szerint azonban Nórinak nem kell aggódnia. Hogy pontosan mit gondol natúr arcú műsorvezető-társáról, az alábbi videóból kiderül:

A nagy meglepetésre azonban vasárnapig várnunk kell...

Sztárok mindenféle kence nélkül

Bizony előfordul, hogy hazai hírességeink megmutatják természetes arcukat. Így tett például korábban Tatár Csilla, és az X-Faktor énekesnője, Horányi Juli is.De megmutatta már sminktelen arcát Nótár Mary és Palvin Barbi is.

Majkát felszarvazták, Ördög Nóra szexi Télanyóvá változotthttp://www.life.hu/bulvar/20141205-majka-es-ordog-nora-a-tv2-rising-star-musorvezetoi-renszarvassa-es-szexi-telanyova-valtoztak.htmlA Rising Star műsorvezetőit is elkapta a Mikulás feeling: Majka Rudolf rénszarvasos agancsokban virít, Nóri pedig Télanyó lett.TV + Bulvár--Már rég nem ő vezeti, mégis Ördög Nóra a kedvenc x-faktoros műsorvezetőhttp://www.life.hu/bulvar/20141201-ordog-nora-a-kedvenc-x-faktoros-musorvezeto-a-life-hu-szavazasa-szerint.htmlLezajlott a magyarországi X-Faktor 100. jubileumi adása. Ennek kapcsán szavazást indítottunk, hogy megtudjuk, neked ki (volt) a kedvenc műsorvezetőd a show-ban!TV + BulvárFotó: Rostás Bianka/Life.huÖrdög Nóra: "Mindig csak a csöcsök" - Kínos felkonf a Rising Starbanhttp://www.life.hu/bulvar/20141124-ordog-nora-a-tv2-rising-star-musorvezetoje-elo-adasban-csocsokrol-mellekrol-evelodott-majka.htmlA Rising Star vasárnap esti adásában végképp elragadtatták magukat a műsorvezetők. Csak a mellek számítanak.TV + Bulvár

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.