Édesanyja is elfordult VV Fannitól - Belefogyott az idegeskedésbe az asszony

Forrás: VELVET ART BT/Barsony Bence -
fogyás szex idegeskedés ValóVilág 7 VV Fanni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Barátai eddig sem voltak, most pedig már a családja sem áll VV Fanni mellett. Édesanyja kijelentette, hogy - ha lesz - Fanni párbajára sem megy el. 

Már a Dennisszel történt első szexet követően úgy nyilatkozott Fanni édesapja, hogy lánya szégyent hoz a családra, most azonban végképp betelt náluk a pohár. A lány édesanyja se enni, se aludni nem tud, amióta a lánya a műsorban szerepel.

Forrás: VELVET ART BT/Barsony Bence

"Úgy hátba döfte a családját azzal, ahogyan viselkedik, hogy eldöntöttem, büntetni fogom: üzenek neki, hogy gond van! Ezt pedig úgy oldom meg, hogy ha lesz párbaja, nem megyek el a stúdióba! Látni fogja, hogy nem vagyok ott, és akkor talán végiggondolja, hogy ennek van valami oka… Legalább a kistestvérére gondolhatna!"fakadt ki az asszony a Borsnak. Azt azért hozzátette, nem tagadják ki a lányt, de ha kijön a villából, elbeszélgetnek vele a jövőjéről.

"Az anyja vagyok, a legjobbat akarom neki, de felnőtt nő, nem foghatom a kezét. Ezt viszont nem vártam tőle, főleg, hogy megígérte, bármennyire tetszik neki valaki, nem tesz vele semmit a ránk való tekintettel! Hazajöhet, de valamit ki kell találnunk, hogy érezze, milyen súlyos dolgokat művelt" – tette hozzá az asszony.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.