Megmutatta gyönyörű kislányát Hujber Ferenc

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
Hujber Ferenc TV2 Hal a tortán kislány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A TV2 Hal a tortánjában szerda este Hujber Ferenc főzött. A bevásárlásra elvitte magával a hatéves Noelt, majd kamerák előtt dédelgette kislányát, Noát. 

Hujber Ferit Szandi arról faggatta, hogy mennyire más lányos, mint fiús apának lenni. A színész nem tagadta, a pelenkázástól zavarba jött: "Nunitörlés? Ez nekem nagyon intim volt az első pillanatban" - nyilatkozta. Most a Hal a tortánban meg is mutatta kislányát Hujber, a vendégsereg - Hajdú Péter, Schobert Norbi, Szandi és Gesztesi Károly - pedig elolvadt a gyönyörű babától, Noától, aki októberben született. Nézzétek csak mennyire cuki!

Ördög Nóra Majkának: "Olyan bunkó vagy!"http://www.life.hu/bulvar/20141214-ordog-nora-a-rising-starban-lebunkozta-majkat.htmlValószínűleg a csöcsözés mellett a bunkózás is belefér a Rising Star műsorvezetőinek szókészletébe. Ördög Nóra élő adásban bunkózta le Majkát az egyik versenyző, Singh Viki produkciója után.TV + Bulvár--Kulcsár Edinán látszott: "ő ezt akkor is megcsinálja, ha beledöglik"http://www.life.hu/bulvar/20141215-kulcsar-edina-a-miss-world-2014-versenyen-masodik-helyezest-ert-el-hiressegek-es-civilek-gratulaltak.htmlRitka pillanat, hogy a nézők és kommentelők nem ugranak egymásnak egy-egy esemény kapcsán. Nos, Kulcsár Edina hatalmas londoni sikere most ezek közé tartozik, hiszen mindenki egyetért abban, hogy Miss World első udvarhölgyének lenni hatalmas dolog. TV + BulvárOrigoÉdesanyja is elfordult VV Fannitól - Belefogyott az idegeskedésbe az asszonyhttp://www.life.hu/bulvar/20141215-a-valovilag7-jatekosatol-vv-fannitol-csalodott-az-edesanyja.htmlBarátai eddig sem voltak, most pedig már a családja sem áll VV Fanni mellett. Édesanyja kijelentette, hogy - ha lesz - Fanni párbajára sem megy el. TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.