Mit kezd nyereményével az X-Faktor győztese, Tóth Andi? Mi már tudjuk!

Benji győztes rajz X-Faktor nyeremény X-Faktor 2014 Tóth Andi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Life.hu a kezdetektől ott volt a műsor énekesei mellett, és már a legelején kíváncsiak voltunk arra, ki mit kezdene akkor, ha megnyerné az X-Faktort. Tóth Andi és Benji lerajzolta nekünk – mutatjuk, akkor milyen álmokat dédelgetett a két sztárpalánta.

A 2014-es X-Faktornak vége, a versenyzők énekesi karrierje azonban csak ezután kezd el igazán beindulni. A Life.hu előkereste azokat a rajzokat, amelyeket az énekesek még a tehetségkutató indulásakor készítettek nekünk arra a kérdésre válaszolva, mit csinálnának akkor, ha megnyernék az X-Faktort.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

A győztes, Tóth Andi akkor még nem is sejthette, hogy minden, amit erre a papírlapra rajzolt, valósággá válhat:

Tóth Andin kívül még Benjit sikerült elcsípnünk egy rajz erejéig – ő ezt vetette papírra:

Tóth Andival az eredményhirdetés után néhány órával készítettünk interjút. Ezt itt nézheted meg:

Az X-Faktor döntőt vagy a Rising Start nézték többen? Kiderült!http://www.life.hu/bulvar/20141222-az-x-faktor-dontot-1-millio-300-ezren-neztek-ezzel-az-rtl-klub-ravert-a-rising-starra.htmlAz RTL Klubon az X-Faktor fináléját 1 millió 300 ezer néző követte végig a képernyők előtt, ezzel rávert a TV2-s Rising Starra.TV + Bulvár--Jól döntöttek a nézők? Megérdemelten nyerte Andi az X-Faktort?http://www.life.hu/bulvar/20141222-az-x-faktor-2014et-toth-andi-nyerte-horanyi-juli-lett-a-masodik-benji-a-harmadik.htmlHa rajtunk múlt volna, nem tudtunk volna eldönteni, hogy Tóth Andi vagy Horányi Juli érdemli-e meg jobban az X-Faktor 2014-es szériájának győzelmét. Juli profizmusa, érettsége és higgadtsága, Andi ősereje és vadsága egyaránt lenyűgözött minket. A dobogó legfelső fokára a 15 éves lány állhatott, a Life.hu szerkesztősége pedig innen is gratulál mindkettőjüknek és persze a korábban kiesett versenyzőknek is.TV + Bulvár--Mi már tudjuk, ki lesz a 2015-ös X-Faktor műsorvezetőjehttp://www.life.hu/bulvar/20141210-olvasoi-szavazas-arrol-kit-szeretnenek-az-x-faktor-2015-musorvezetojenek.html2015-ben újra lesz X-Faktor, így felmerül a kérdés: ki lesz vajon a műsorvezető? Mi már tudjuk. Ti árultátok el nekünk.TV + Bulvár

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.