Tóth Andinak menekülnie kell a szülővárosából

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
X-Faktor Nagyvárad Tóth Andi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról korábban a Life.hu is beszámolt, a 15 éves Tóth Andi nyerte az X-Faktort. A tinilány örömét azonban beárnyékolja, hogy olyanok is támadják odahaza, akiktől támogatást várna.

"Számítottam rá, hogy nem lesz mindenki boldog attól, hogy eljöttem az X-Faktorba. Szinte természetes, hogy vannak irigyek, de ami történt, arra nem voltam felkészülve" - nyilatkozta Andi a Blikknek.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

"Az osztálytársaim, de még az unokatestvéremék is rossz­indulatú dolgokat terjesztenek rólam. Szerintük teljesen kifordultam magamból, holott korábban nem is ismertek igazán" – árulta el a fia­tal tehetség, aki korábban a lapnak már elárulta, hogy egész családjával szeretnének Budapestre költözni.

Úgy tudjuk, a szülei felmondanak a munkahelyükön, eladják a családi házat, vagyis egy csapásra szakítanak addigi életükkel. A nagyváradi támadások miatt ugyanis érthető, miért nem maradnak egy olyan közegben, amely ellenük fordult, amikor büszkének kellene lenniük Andira.

"Azt mondják rólam, sokat képzelek magamról, nagyképű lettem, pedig cseppet sem változtam az elmúlt hónapokban. Olyan vagyok, mint azelőtt. Nagyon rosszulesik" - mondta.

"Nem vagyok az a típus, aki elszáll"

Véget ért a 2014-es X-Faktor, amelyet a magyarországi verseny történetében először nyert ilyen fiatal énekes, ráadásul soha nem hozta el a győzelmet a "Lányok" kategóriájából sem senki eddig. Tóth Andit és mentorát, Szikora Róbertet a Life.hu az eredményhirdetés éjszakáján kérdezte. Videónkért kattints ide!
Mit kezd nyereményével az X-Faktor győztese, Tóth Andi? Mi már tudjuk!http://www.life.hu/bulvar/20141223-mit-kezd-nyeremenyevel-az-x-faktor-gyoztese-toth-andi.htmlA Life.hu a kezdetektől ott volt a műsor énekesei mellett, és már a legelején kíváncsiak voltunk arra, ki mit kezdene akkor, ha megnyerné az X-Faktort. Tóth Andi és Benji lerajzolta nekünk – mutatjuk, akkor milyen álmokat dédelgetett a két sztárpalánta.TV + Bulvár--Puskás Peti: "Nem szerettem, amikor Tóth Andi megöregedett a színpadon"http://www.life.hu/bulvar/20141221-x-faktor-2014-donto-backstage-interju-a-mentorseged-puskas-petivel.htmlPuskás Peti Szikora Róbert mentorsegédjeként tűnt fel a 2014-es X-Faktorban. A fiatal énekes, akinek a karrierje szintén egy tehetségkutatóban indult, azt is elárulta, melyik az a döntős, aki szerinte ma este mindent visz.TV + Bulvár--Tóth Andi elárulta kivel szeretné a szilveszter estét töltenihttp://www.life.hu/bulvar/20141209-toth-andi-az-rtl-klub-x-faktor-enekesnoje-elarulta-kivel-szeretne-a-szilveszter-estet-tolteni.htmlAz X-Faktor 15 éves énekesnője, a karácsonyt családi körben tölti, a szilveszter pedig még kérdéses, de azt már tudja, kit visz magával, akár bulizni megy, akár fellépésre.TV + BulvárFotó: Polyák Attila - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.