Czippán Anett foglalja el Tatár Csilla helyét - ezt ti sem gondoltátok volna!

Forrás: www.polyakattila.hu/Polyak Attila -
TV2 Mokka Tatár Csilla Czippán Anett
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hoppá! Éppen tegnap szavaztattuk meg veletek, hogy szerintetek ki ül be Tatár Csilla megüresedett székébe a TV2 reggeli műsorába, a Mokkába. Mára kiderült, ki lett a befutó!

Tegnapi írásunkban hat lehetséges jelöltet soroltunk fel: Ördög Nórát, Liptai Claudiát, Andor Évát, a Tények műsorvezetőjét, Nagy Adrit, aki a tehetségkutatóban tűnt fel, Czippán Anettet, a Fem3 műsorvezetőjét és Hódi Pamelát, az Édes Élet sztárját. Ti úgy szavaztatok, hogy Liptai Claudia lenne a legideálisabb választás, a második helyezett pedig, bármily meglepő: Hódi Pamela lett. Ma azonban kiderült, hogy Czippán Anett lett a befutó! Nálatok ő tegnap a bronzérmes lett.

Forrás: www.polyakattila.hu/Polyak Attila

"Az első beszélgetős élő műsorom a FEM3 Café volt, de úgy érzem, az elmúlt hónapokban sikerült beletanulnom. Persze a Mokka egy komolyabb műsor, amely komolyabb témákkal foglalkozik, ráadásul jóval nagyobb közönség előtt" - mondta a Blikknek Anett, aki Pachmann Péterrel, Kárász Róberttel és olykor Váczi Gergővel ül majd a kamerák elé. "Bízom abban, hogy jól megy majd a közös munka, a fiúktól már azt az üzenetet kaptam, hogy szeretettel várnak a műsorban" - mondta Czippán Anett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.