Rising Star: Udvarias Annának közös múltja van Kiszel Tündével

Forrás: TV2 Sajtószoba -
Kiszel Tünde Udvarias Anna barátság Rising Star
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiszel Tünde a múlt hétvégén a közösségi portálon Udvarias Anna védelmére kelt, amikor Mező Misi a színésznő korát véleményezte. Kiderült, honnan ismerik egymást.

Udvarias Anna 47 éves, kétségtelenül közelebb áll hozzá Kiszel Tünde korosztálya, mint a húszéveseké. Tünde megvédte a színésznőt, akit Mező Misi "élete derekán járó asszonynak” titulált. Anna nem olvas kommenteket, a közösségi portálon sincsen jelen, így tőlünk értesült Tünde kirohanásáról.

Forrás: TV2 Sajtószoba

"Tündét nagyon régóta ismerem, de nem vagyunk napi kapcsolatban, utoljára valahol az utcán futottunk össze. Nagyon szeret engem, a Rock Színházban dolgoztunk együtt 20 évvel ezelőtt. Ő volt a szöveg nélküli lány két darabban is, nem okozott gondot számára, hogy rendezői utasításra, félmeztelenül kellett bejönnie a színpadra. Az Egy tenyér, ha csattan című darabban és a Bestia című rockoperában, majd a régi Nemzetiben is játszottunk együtt. Sohasem tettem különbséget a kollégák között, hogy színész vagy szöveg nélküli szereplő.

Tünde nagyon pozitív személyiség, amit csak azok tudnak róla, akik közelebbről ismerik. Ő volt az első, aki felhívott, amikor a gyerekeim születtek, és amikor a legnagyobb gödörben voltam, ő akkor is biztatgatott. Hozzá bármikor szívesen bementem a Budapest tévébe interjúzni. Húsz év után, ha meglát, örömmel üdvözöl” - árulta el Anna, akinek Mező Misi kijelentésével nem volt semmi problémája, a végén már ő sajnálta a zsűritagot a meggondolatlan szavai miatt ért támadásért.

Forrás: TV2

"Nem érintett rosszul, pontosan érzem a szavai mögött, hogy ez nem ezt akarta kifejezni. Csak azt, hogy neki nem jön át, nem érintette meg a produkcióm, de ezen nem kell fennakadni, hisz még a legnagyobb énekesek is megosztóak. A műsor vége után a zsűri mindenkinek mond egy pár kedves szót, ő is odajött hozzám és gratulált, elnézést kért” - mondta Anna, aki másodszor került a veszélyzónába az elmúlt adásban.

"Szinte megszoktam, hogy úgy kell menni az adásokra, hogy valóban felkészülök mindenre és küzdeni kell a továbbjutásért. A többiekkel csak a színpadon vagyunk ellenfelek, sokat beszélgetünk, és lassan megismerjük egymás életét. Kívülről mindenki kétli, hogy itt szövődhetnek barátságok, de miután napokig össze vagyunk zárva, és van egy közös pontunk, a zene, ez megtörténik" - tette hozzá.

Kiszel Tünde bemutatta jövő évi naptárát és még valami különlegességethttp://www.life.hu/bulvar/20141129-kiszel-tunde-bemutatta-jovo-evi-naptarat-es-meg-valami-kulonlegesseget-naptarkepeivel-diszitett.htmlVégre elérkezett november egyik legfontosabb napja. Kiszel Tünde naptárbemutatóval egybekötött születésnapjára voltunk hivatalosak, ahol egy új Kiszel "csemegébe" botlottunk.TV + Bulvár--Donatella elveszi édesanyja, Kiszel Tünde kenyeréthttp://www.life.hu/bulvar/20140804-kiszel-tunde-lanya-donatella-elveszi-edesanyja-kenyeret-musort-vezetett.htmlEddig Kiszel Tünde lánya, Donatella csak kísérte közismert édesanyját a rendezvényekre, a hétvégén a tinilány már műsort vezetett, míg édesanyja a zsűriben foglalt helyet. Vajon végleg átveszi a helyét?TV + Bulvár--Ádám Krisztián esett ki a Rising Star-ból http://www.life.hu/bulvar/20150104-adam-krisztian-esett-ki-a-rising-star-bol.html2015 első Rising Star-ja izgalmasra sikerült. TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.