Mesterségesen gerjesztett konfliktus vagy szakmai féltékenység? Ördög Nóra és Liptai Claudia így vélekedik

Forrás: Tv2 -
TV2 Tatár Csilla Liptai Claudia Ördög Nóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két dudás egy csárdában? Így emlegetik újabban a TV2 két műsorvezetőjét, Ördög Nórát és Liptai Claudiát. De vajon hogy viszonyul egymáshoz a csatorna két húzóarca? 

Amióta Ördög Nóra a TV2-höz igazolt, egyre-másra röppenek fel azok a pletykák, hogy a fiatal műsorvezetőnő miatt nem rúghat labdába más a csatornánál. Tatár Csilla például azzal indokolta a távozását, hogy nem kapott olyan műsort, amire vágyott, most pedig úgy tűnik, elegendő show híján - mégsem indul el tavasszal a Big Brother és a Sztárban sztár - Liptai Claudia sem kap komolyabb feladatot. Most Nóra vezeti a Rising Start, és az Az ének iskoláját is rábízták.

Fotó: Tv2

A Bors úgy tudja, hogy Ördög Nóri és Claudia között a kezdetektől feszült a hangulat, épphogy üdvözlik egymást, soha nem keresik a másik társaságát.

A kialakult helyzetet nem hagyta szó nélkül Nóra sem: "Ez mesterségesen gerjesztett konfliktus, aminek semmilyen alapja nincs. Claudiával többször találkoztam, nincs közöttünk nézeteltérés vagy feszültség. Profi műsorvezetőnek tartom, más stílust képviselünk, úgy gondolom, mindkettőnknek helye van a csatornánál" – nyilatkozta a napilapnak.

Forrás: Istvan Ruff

Claudia pedig így vélekedik: "Nórit továbbra is nagyon tehetséges műsorvezetőnek tartom. 12 éve vagyok a TV2 csapatának tagja, Nóri fél éve érkezett. Sem érkezése előtt, sem azóta fel nem merült bennem, hogy vetélytársnak tekintsem őt, vagy bárki mást. Mert ebben a szakmában pont az a lényeg, hogy a tehetség, az egyéniség egyszeri és megismételhetetlen."

Forrás: TV2


A csatorna sem lát okot az aggodalomra amiatt, hogy Claudia feladat nélkül maradt. "Indokolatlan feszültséget gerjeszteni a két műsorvezető között, Claudia és Nóra tisztelik egymást, jó viszonyban vannak. Claudia nem szorul háttérbe: ő kiemelten fontos műsorvezető, és vele együtt tervezzük a stratégiánkat. A tavaszi műsorainkat februárban fogjuk bejelenteni, a mostani helyzet sem indokolja, hogy előre elmondjunk mindent, nem szoktunk ilyet tenni. Claudia jelenleg is látható a Jóban Rosszban-ban, és ez így lesz egész évben" – reagált a TV2.

Ti melyik műsorvezetőt kedvelitek jobban?

Ördög Nóra kiütötte a nyeregből Liptai Claudiáthttp://www.life.hu/bulvar/20150113-ordog-nora-a-tv2-musorvezetoje-kiutotte-a-nyeregbol-liptai-caludiat-aki-musor-nelkul-maradt-a.htmlÚgy tűnik, hogy a TV2 vezető arca Ördög Nóra lett, így Liptai Claudia egyre jobban háttérbe került, sőt tavasztól nagyszabású show nélkül marad. Legalábbis egy ideig...TV + Bulvár--Friderikusz helyett Ördög Nóra vezeti Az ének iskoláját - A zsűri is változikhttp://www.life.hu/bulvar/20150112-ordog-nora-lesz-az-enek-iskolaja-musorvezetoje-caramel-pedig-zsuritag-kiraly-viktor-helyett.htmlTöbb csere is lesz a tavasszal induló Az ének iskolájában. Friderikusz Sándor helyett Ördög Nóra vezeti a műsort, a zsűriben pedig Caramel értékeli a gyerekeket Király Viktor helyett.TV + Bulvár--Rising Star: Mennyire átlátszó Ördög Nóra ruhája? Majka szerint eléggéhttp://www.life.hu/trend/20150111-ordog-nora-feher-ruhaja-a-rising-star-elo-adasaban.htmlSzerintünk maximum átsejlik. Átlátszónak azért nem neveznénk. Miért?Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.