műsorvezető Harsányi Levente backstage Tatár Csila köztévé A Dal 2015
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiderült, hogy Tatár Csillát a köztévé A Dal című műsorában Harsányi Levente segíti majd. Ő lesz a backstage-ben az énekesekkel és a háttérműsort is ő vezeti.

„Minden sikeres nő mögött áll egy remek férfi..." – írta közösségi oldalán a Petőfi Rádió, ahol bejelentették, Tatár Csilla mellett Harsányi Levente lesz A Dal 2015 műsorvezetője, aki a színpad mögül támogatja majd a fellépőket. "Tőlem indulnak, és oda érkeznek vissza a versenyzők" – mondta Levi, aki nemcsak a backstage, de az M2-es aftershow, a Dal+ műsorvezetője is lesz.

Harsányi Levente (jobb) és Buda Márton (bal) Forrás: Facebook/Eurovision Hungary

A TV2-től távozó Csilla jól érzi magát a köztévében. Január 24-től láthatjuk őt a képernyőn, akkor indul élőben A Dal, az Eurovíziós Dalfesztivál magyar válogatóversenye. Arról, hogy milyen produkciók jutottak be a legjobb 30 közé, ITT írtunk korábban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.