VV Fanni megint retteg a terhességtől - most tényleg bekapta a legyet?

valóvilág Dennis ValóVilág7 terhesség szex terhességi teszt VV Fanni RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A ValóVilág 7 hatalmas fekete sörényéről híres szexéhes szereplője, Fanni ismét terhességi tesztet kért – lehet, hogy most tényleg bekapta a legyet?

Ahogy a Life.hu is megírta , volt már rá alkalom, hogy Fanni terhességi tesztet kért. Úgy tűnik, Dennisz fiú nem az óvszer híve, hiszen Fanninak állandóan attól kell rettegnie, teherbe ejtette-e őt a villa macsója, akivel állandóan egymásnak esnek – írja a Blikk.

Forrás: VELVET ART BT/Barsony Bence

„Tiszta ideg vagyok, reggelizni sem tudtam. Szóltam Dennisznek is, hogy mi a helyzet, remélem, a terhességi teszt negatív eredményt produkál majd. Mert van rajtam egy szülői nyomás, és nem szeretnék rájuk szégyent hozni" – mondta Fanni.

Milyen szülői nyomásról beszél? Nos, korábban Fanni édesapja és édesanyja is többször kiborult már lányuk magatartása miatt...

Megvan, ki segíti Tatár Csillát A Dalbanhttp://www.life.hu/bulvar/20150115-tatar-csilla-mellett-harsanyi-levente-is-feltunik-a-dal-cimu-musorban.htmlKiderült, hogy Tatár Csillát a köztévé A Dal című műsorában Harsányi Levente segíti majd. Ő lesz a backstage-ben az énekesekkel és a háttérműsort is ő vezeti majd.TV + BulvárOrigoKeresztes Ildikó újabb plasztikai beavatkozáson esett áthttp://www.life.hu/bulvar/20150115-keresztes-ildiko-enekesno-a-tv2-sztarban-sztar-enekesnoje-a-hasat-plasztikaztatta-egy-kulonleges.htmlAz énekesnő megtalálta a számára legideálisabb szépészeti beavatkozást, amellyel tökéletes testét még jobban felturbózhatja. Ildi ezúttal a hasát plasztikáztatta egy különleges módszerrel.TV + Bulvár--Balla Eszter a harmadik babáját várja, és már tudja is a pici neméthttp://www.life.hu/bulvar/20150114-balla-eszter-a-madach-szinhaz-szinesznoje-ujra-babat-var-mar-tudja-is-a-pici-nemet.htmlNemrég még arról írtunk, hogy visszanyerte szülés előtti alakját Balla Eszter, most pedig harmadik gyermekével várandós. TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.