Ki ez a bombanő? Rá sem ismersz VV Fannira!

Forrás: RTLII/Sajtóklub -
átalakítás terhességi teszt átváltozás ValóVilág 7 bombanő VV Fanni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VV Fanni felhasználta szuperképességét, így részt vehetett egy rendkívüli átalakító napon. Az eredmény magáért beszél...

Sminkes, fodrász, stylist, manikűrös és fotós is dolgozott VV Fannin, hogy a lány átélhesse élete legszebb napját. Pusztai Olivér divatblogger és csapata vette kezelésbe a piperkőc lányt. Íme, egy fotó az átváltozásról:

Forrás: RTLII/Sajtóklub

Fanni elmondása szerint a mennyországban érezte magát és a lila kendőnél is értékesebb volt számára ez a szuperképesség. Végre olyan nőnek látta magát, ahogy mindig is szerette volna. A külseje miatt már nem kell aggódnia, csak egy kérdés maradt, vajon hány csík villan majd a terhességi tesztjén...

Pusztai Olivér divatblogger a BeleValóban elmesélte, milyen volt találkozni a villalakókkal. Nézd meg a vele készült interjút az alábbi videóban:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.