Várhegyi Lucas Palmira szólóalbum Rising Star szalagavató
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hetek óta feltűnik a Rising Star színpadán Várhegyi Lucas Palmira, akiből a műsor alatt közkedvelt előadó lett. Az érettségire készülő tanuló mégsem akar a felkapott énekesnő szerepében tündökölni iskolájában, inkább a háttérbe húzódik. Visszautasította, hogy szólóban énekeljen a szalagavatóján.

Péntek este tartották Mira iskolájában a szalagavatót, amire legalább annyira készült a lány, mint a Rising Star színpadán való szereplésére. Egyik álma teljesült azzal, hogy keringőzhet, persze a tehetségkutató műsor mellett.

Forrás: Facebook/Várhegyi Lucas Palmira

„Mindig vártam a szalagavatómat, hogy csodaszép, habos-babos ruhában bécsi keringőt lejtsek egy fiú oldalán. Úgy fogom magam érezni, mint egy hercegnő. Könnyen megtanultam a táncot, sokkal egyszerűbb volt, mint gondoltam. Osztálytársam a partnerem, akivel minden pénteken gyakoroltunk az iskolában a TV2-s próba előtt. A szalagavatót természetesen egy parti fogja követni, anyukám megengedte, hogy addig maradjak, amíg jól érzem magamat és a vasárnapi produkciómat nem veszélyeztetem. Szombaton pihenni fogok, hallgatom és dúdolom a számokat, hogy vasárnapra a legjobb formámban legyek” - mondta Palmira, akit felkértek, hogy énekével szórakoztassa a szalagavató közönségét is, de a lány nemet mondott.

„Megkértek a tanárok, hogy énekeljek szólóban, de nem vállaltam, szerintem már így is mindenhonnan én folyok. Nem akarom, hogy az esemény 'Mira szalagavatója legyen', hogy rólam szóljon és ne az összes végzős diákról. Duettet viszont szívesen énekelek az egyik évfolyamtársammal, és az osztálytársaimmal közösen egy dalt.”

Civilektől szedik össze a kiegészítőket a Rising Star versenyzőinekhttp://www.life.hu/bulvar/20150127-civilektol-varnak-otleteket-a-rising-star-versenyzok-ruhazatahoz.htmlA nagyközönséghez fordult a Rising Star, és egy apróhirdetési oldalon keres különleges kiegészítőket a stáb a versenyzők részére.TV + BulvárOrigoRising Star: Caramel fedezte fel az egykori állami gondozott Gondi Helénthttp://www.life.hu/bulvar/20150124-rising-star-caramel-fedezte-fel-az-egykori-allami-gondozott-gondi-helent.htmlGondi Helén a véletlennek köszönheti, hogy teljesült élete álma: a TV2 produkciójában énekelhet. Fogyni ment egy táncstúdióba, ahol Caramel felfedezte a tehetségét. Ma már a Rising Star egyik legesélyesebb versenyzője.TV + Bulvár--Csókok éjszakája a Rising Starban - szenvedélyes férfiak és nők egymással, mindenki mindenkivelhttp://www.life.hu/bulvar/20150118-csokok-ejszakaja-a-rising-starban.htmlMindenki megcsókolt mindenkit a vasárnap esti Rising Starban.TV + Bulvár

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.