A felénél kiesett valaki a Rising Star legkegyetlenebb adásából

Forrás: Tv2 -
Gondi Helén Rising Star kieső versenyző
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Rising Star elődöntőjéből nem egy, hanem két versenyző távozik a show végéig, így joggal nevezhették a műsorvezetők ezt a show-t verseny legkegyetlenebb adásának. Első körben az esett ki, aki aki a hat legjobb énekes közül a legkevesebb szavazatot kapta a nézőktől.

Az első körben Peter Srámek 58 százalékot kapott a nézőktől. Czibi Norbert magabiztos énekléssel 74 százalékot ért el. Fehérvári Gábor Alfréd az első körben 72 százalélkal megmenekült, ahogy hozzá hasonlóan Singh Viki is. Várhegyi Lucas Palmira könnyen beénekelte magát a következő fordulóba és 79 százalékával a döntőbe is. Gondi Helén viszont mindössze 43 százalékot kapott, így ő esett ki a versenyből.

Az adásnak viszont még nincs vége: még lesz egy kieső.

Forrás: Tv2

Rising Star: Palmira elkerüli édesapja szülőföldjét http://www.life.hu/bulvar/20150206-rising-star-enekesnoje-varhegyi-lucas-palmira-elkeruli-edesapja-szulofoldjet-luandat.htmlMira szülei nemrég elváltak, édesapja visszautazott Luandába, ahol orvosként dolgozik. Mira, aki az utcáról jutott be a versenybe, csak telefonon és interneten keresztül tartja a kapcsolatot vele, és nem vágyik rá, hogy a szülőföldjére utazzon.TV + Bulvár--Zsűriháború a Rising Starban – KERO nekiment Mező Misinekhttp://www.life.hu/bulvar/20150203-zsurihaboru-a-tv2-rising-star-cimu-musoraban-kero-kerenyi-miklos-gabor-rendezo-nekiment-mezo-misinek.htmlAz élő műsor reklámszünetében történt a kínos eset, amikor KERO szó szerint lerohanta Mező Misit.TV + Bulvár--Hatalmas változás a Rising Starban - Ördög Nóra jelentette behttp://www.life.hu/bulvar/20150202-ordog-nora-a-tv2-musorvezetoje-hatalmas-bejelentest-tett-jovo-heten-ket-versenyzo-tavozik-a-rising.htmlÖrdög Nóra jelentette be a nagy szenzációt: a Rising Star elődöntőjében már két versenyző távozik a TV2 tehetségkutató show-jából.TV + Bulvár--Rising Star: Visszautasította a szólót Palmirahttp://www.life.hu/bulvar/20150131-visszautasitotta-a-szolot-az-enekesno-varhegyi-lucas-palmira-a-szalagavatojan.htmlHetek óta feltűnik a Rising Star színpadán Várhegyi Lucas Palmira, akiből a műsor alatt közkedvelt előadó lett. Az érettségire készülő tanuló mégsem akar a felkapott énekesnő szerepében tündökölni iskolájában, inkább a háttérbe húzódik. Visszautasította, hogy szólóban énekeljen a szalagavatóján.TV + Bulvár--Civilektől szedik össze a kiegészítőket a Rising Star versenyzőinekhttp://www.life.hu/bulvar/20150127-civilektol-varnak-otleteket-a-rising-star-versenyzok-ruhazatahoz.htmlA nagyközönséghez fordult a Rising Star, és egy apróhirdetési oldalon keres különleges kiegészítőket a stáb a versenyzők részére.TV + BulvárOrigoMegvan a Rising Star első szerelmi tragédiája! Szakított barátnőjével Peter Srámekhttp://www.life.hu/intim/20150126-peter-sramek-a-tv2-rising-star-enekese-szakitott-baratnojevel-viviennel.htmlPeter Srámek kapcsolata nem bírta ki a távolságot és egy hatalmas veszekedés után vége lett a kilenc hónapja tartó románcnak.Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.