Iszak Eszti: "Legalább a dalok jók voltak" - íme, az első reakciók A szürkéről celebjeinktől

film Szürke 50 Christian Grey Dukai Regina Iszak Eszter mozi A szürke ötven árnyalata
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jönnek A szürke-szelfik! Csütörtök este lesz a film hivatalos hazai premierje, de a szerencsések, például Iszak Eszti már látták a mozit. Csütörtökön a Life.hu szerkesztősége is teszteli a filmet és csatlakozva sztárjainkhoz megírjuk majd a véleményünket.

Úgy tűnik, Dukai Regina imádja A szürke ötven árnyalata trilógiát, mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az, hogy magára kapta filmes pólóját és buján kifestett szájjal örömködött. Képmegosztó oldalán pedig a film zenéjének egyik szövegét is megosztotta rajongóival. Ha kíváncsi vagy az összes betétdalra, kattints IDE!

Forrás: Facebook/Dukai Regina FanClub

Iszak Eszti sem volt rest és már a filmet is látta: „Megnéztük a Szürke 50 árnyalatát! Hm, hát a dalok jók voltak" – írta velős véleményét a műsorvezető. Szóval ezek szerint neki nem tetszett... annyira... Instagram oldalán el is árulta, miért. "Jó, annyira nem volt rémes, egyszer megnézhető:)) de tény, hogy a könyv jobb, mert sokkal árnyaltabban mutatja be a karaktereket és a sztorit. A filmben meg csak úgy történnek a dolgok, kissé szerintem értetlenül, de bevallom, én a könyvet is abbahagytam kb. a hatvan százaléknál."

Forrás: Facebook/VIVA Iszak Eszti

Kiss Ramóna is nagy Szürke-rajongó, ezt a fotót töltötte fel Facebook-oldalára:

Forrás: Facebook/Kiss Ramóna

Azaz: "A jó kislányok a mennybe kerülnek, a rosszak pedig Christian Greyhez!" :)

Nyári Diána, a Barátok közt színésznője is készített képet a film premier előtti vetítésén.

Forrás: facebook.com/nyaridianafanclub

Nyálas és unalmas és nevetséges film

Análöklözés és bimbózó érzelmek. Röhejesen hangzik a kettő együtt? Az is, A szürke ötven árnyalata mégis önmagát vészesen komolyan véve, sőt modorossággal fűszerezve adja elő ezt a kettősséget. Így pedig a végeredmény nemcsak egy nyálas és unalmas, de nevetséges film is egyben. Kritika.

Az edzés 50 árnyalata - Elkészült a Szürke edzésprogramhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150211-szurke-otven-arnyalata-edzestervet-fejlesztett-ki-az-olimpikon.htmlSzürke 50-rajongók, figyelem! Mostantól nem csak könyv, film és fehérnemű formájában élvezhetitek a kedvenceteket, elkészült az edzésterv is. Ez Zsír!OrigoLuxus-hancúrszettet tervezett piacra A szürke ötven árnyalata írónőjehttp://www.life.hu/intim/20150208-e-l-james-a-szurke-otven-arnylata-konyv-iroja-luxus-szexkiegeszitoket-tervezett.htmlA Fájdalom Vörös Szobája - ezt a nevet kapta az a tízdarabos, barna bőrből készült exkluzív szexkellék-kollekció, amelyet A szürke ötven árnyalata írónője tervezett.IntimAFP"Éhes vagy?" "Nagyon!" - Újabb ízletes jelenet A szürke ötven árnyalatábólhttp://www.life.hu/kult/20150208-konyhai-palacsintasutos-jelenet-a-szurke-otven-arnyalata-filmbol.htmlNa, jó! A szürke ötven árnyalata marketingesei nem viccelnek: egyre kapjuk az újabb és újabb jeleneteket a filmből. Most a konyhába kalauzolnak bennünket.Kult--A szürke ötven árnyalata: Több nyögésre számított Anastasia magyar hangja, Földes Eszter (18+)http://www.life.hu/bulvar/20150206-tobb-nyogesre-szamitott-anastasia-magyar-hangja-foldes-eszter-a-szurke-otven-arnyalataban.htmlVan, aki már látta az erotikus regénytrilógiából készült filmet, sőt, azt is tudja, milyen érzés Anastasia Steele bőrébe bújni. Ő a fiatal nő magyar szinkronhangja, Földes Eszter.TV + BulvárOrigoDobpergés! Megnézheted az újabb teljes jelenetet A szürke ötven árnyalatából!http://www.life.hu/news/20150204-a-szurke-otven-arnyalata-ujabb-jelenete-lett-nyilvanos.htmlItt A szürke ötven árnyalata újabb jelenete. Az interjús részt láthatod Christian és Anastasia között.NewsOrigoItt az újabb exkluzív rész! Nézd meg A szürke ötven árnyalata kulcsjelenetét!http://www.life.hu/news/20150205-a-szurke-otven-arnyalata-cimu-film-ujabb-exkluziv-jelenete-kerult-nyilvanossagra.htmlA szürke ötven árnyalata egyik legfontosabb jelenetét hozták nyilvánosságra a mai Today Show-ban.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.