Egy óra százezer Berkinél - Nem osztogat ingyen tanácsokat

Fotó: Polyak Attila - Origo -
pénz Éden Hotel Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Berki Krisztián nem csinál titkot abból, hogy hatszámjegyű összeget kér azért, hogy bárkivel is találkozzon, beszélgessen egy órát. 

A Bors megtudta, hogy százezer forintért ad üzleti tanácsokat Berki Krisztián. Az Éden Hotel műsorvezetője a napilap kérdésére elmondta, igen, ez így van.

Fotó: Polyak Attila - Origo

"Ez így igaz! Nagyon sokan hívnak, hogy tuti üzletük van. Én mindig megkérdezem: akkor miért hív engem? Miért nem csinálja meg? Fordított helyzetben én megcsinálom mindig. Másodsorban sokszor azt mondják, nem telefontéma. Nos, engem hallgattak már le, az is lehet, most is lehallgatnak. Ha olyan üzletről van szó, amiről nem lehet telefonban beszélni, az engem biztosan nem érdekel. Harmadik, se időm, se energiám olyanokkal találkozni, akiket nem ismerek, akikkel biztos nem fogok üzletet kötni. Amennyiben tanácsot szeretne, nagyon szívesen, le tudunk ülni egy kávéra, százezer forint az óradíjam, megbeszéljük, szerződést kötünk, és meg tudom neki mondani, merre van az előre" magyarázta a lapnak Berki.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.