brit királyi család Emma Watson szerelem Harry Potter pletyka Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A celebrovatok elsőosztályú híre szerint Emma Watson és Harry herceg között érlelődik valami.

Lehet, hogy csak pletyka,de lehet, hogy nem - és persze nem zörög a haraszt alapon jó eljátszani a gondolattal, hogy a Harry Potter hősies kis varázslótanonca és a britek kedvence között izzik a levegő.

Forrás: AFP

Egy ausztrál lap, a nonap szerint a színésznőt és a herceget közös barátok hozták össze és a hírek szerint a herceg már levelet is írt Emmának, amiben bevallotta érdeklődését.

Még nem tudni mi igaz, mi nem a híresztelésekből, de mi reménykedünk.

5 ok, amiért te is kidobnád Harry herceget:

Amikor Harry legutolsó, komoly barátnője, Cressida Bonas kidobta a brit trónörököst, a Life.hu csokorba szedte, miért dönthetett így a fiatal hippilány. Katalintól Erzsébeten át, egészen a szabad döntéshozatalig és a trónöröklésig mindent számbavettünk. Íme Cressida képzelt listája, amikért talán te is otthagytad volna Harryt.
Emma Watson szőrös szörnybe szeret bele - Kiderült legújabb filmszerepehttp://www.life.hu/kult/20150127-emma-watson-kapta-a-szepseg-es-a-szornyeteg-foszerepet.htmlJó hírünk van az Emma Watson-rajongóknak! Készül A szépség és a szörnyeteg filmes változata, amelynek főszerepét Emma kapta meg. Kult--Emma Watson újra szinglihttp://www.life.hu/intim/20141212--emma-watson-a-harry-potter-filmek-sztarja-szakitott-baratjaval-matthew-janneyvel-jelenleg-ujra.htmlA Harry Potter-filmek sztárja szakított a barátjával, az oxfordi egyetem top rögbijátékosával, Matthew Janneyvel.Intim--Nincs pucér fotó Emma Watsonról – kamu volt az egészhttp://www.life.hu/news/20140925-emma-watson-meztelen-fotoi-egy-marketingvallalat-kampanyanak-resze-volt.htmlNem lesznek meztelen képek Emma Watsonról, mi több, még a 4chan nevű oldal leállítását is követelik azok, akik átverték az egész internetet. De akkor mindent szép sorjában.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.