Luxusautóval furikázik az Éden Hotel 19 éves játékosa, mégis miből?

Forrás: Facebook/ Kerekes Beáta -
fotók Éden Beus meztelen Éden Hotel 3 autó Éden Hotel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Éden Hotel játékosa, a dögös Bea még csak 19 éves, de olyan autóval jár, amiről a legtöbben egész életükben csak álmodoznak. Miből telik ilyen luxusra egy ennyire fiatal lánynak? Lehet, hogy rájöttünk?

A Való Világ 5 játékosa, Cristofel tavaly nyáron az Éden Hotel Beája miatt szakított kedvesével, de rövid románc után szétváltak útjaik. Cristofel mégsem találta meg a számításait a 19 éves, magát modellnek tituláló lánnyall, aki anyagilag is tudta támogatni a kubai csődört. Bea közösségi oldalán megosztott fotói alapján gyakran jár külföldre, luxuskategóriás ruhákat hord, és több tízmillió forintos autót, egy Maseratit vezet. De miből telik mindezekre egy fiatal lánynak?

Forrás: Facebook/ Kerekes Beáta

A modell lány többször is pózolt már meztelenül újságban, plakátokon, csodaszép teste rendszeresen felkelti a férfiak érdeklődését. Mi találtunk egy szexuális szolgáltatásokat hirdető külföldi oldalt, ahol egy Beára megszólalásig hasonlító lány hirdeti a szolgáltatásait Giulietta néven. Vajon Bea lenne Giulietta?

Forrás: Top Escort Babes

A szépséget az elmúlt hónapokban, az Éden Hotel című valóságshow forgatása alatt hírbe hozták Berki Krisztiánnal, a műsor vezetőjével, de a lány és a műsorvezető szerint sem történt köztük semmi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.