Baukó Éva félpucéran mutatta meg magát - szó szerint!

Forrás: Facebook/ VV Éva hivatalos oldala -
VV Éva fotó pucér szelfi Baukó Éva
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A BeleValó egyre dögösebb műsorvezetője ismét szexiskedéssel oldotta a feszültséget a vasárnap esti párbaj előtt. 

Baukó Éva kétszer is megmutatta magát, ugyanis lefényképezkedett saját meztelen képmásával. Az exvillalakó egyre gyakrabban mutatja meg magát dögös szettekben. Gyakran a BeleValó adásaiban is büszkélkedik kebleivel, Facebookon pedig szinte naponta megoszt egy szuperdögös képet magáról. Jól teszi, hiszen remek formában van!

Forrás: Facebook/ VV Éva hivatalos oldala

Párbaj nélkül nyerheti a versenyt VV Dóri? - Elképesztő, hogy eddig eljutotthttp://www.life.hu/bulvar/20150223-vv-dori-a-valo-vilag-jatekosa-parbaj-nelkul-jutott-a-legjobb-otbe.htmlFanni kiesésével Dóri maradt az egyetlen női játékos a VV7 utolsó hetén. A szőkeséget egyetlen párbajra sem küldték ellenfelei, a nézők pedig találgatnak, vajon ennyire erős ellenfélnek tartják-e a többiek, vagy szimplán csak nem túl izgalmas személyiségével jutott idáig? TV + Bulvár--Vége! Új műsor indul az X-Faktor helyetthttp://www.life.hu/bulvar/20150223-az-x-faktor-helyett-osszel-az-rtl-klubon-a-got-talent-elnevezesu-musor-indul-amit-szinten-simon.htmlAz RTL Klub úgy döntött, frissítésre van szükség és szünetelteti az X-Faktort. Helyette a külföldön is népszerű Got Talent elnevezésű show-műsorral örvendezteti meg a nézőket.TV + BulvárRTLKLUBValóVilág7: Bye-Bye Fanni - A nézők szűzpöcköt küldték haza - Laci a harmadik párbaját nyertehttp://www.life.hu/bulvar/20150222-a-valovilag7-jatekabol-vv-laci-ellen-vv-fanni-esett-ki.htmlJaj, jaj, jaj. vasárnap este el kellett hagynia a villát a ValóVilág7 legfényesebb csillagának, VV Fanninak. Az a tudat némiképp azért vigasztal bennünket, hogy egy hét múlva finálé, így hamarosan úgyis le kellett volna mondanunk arról, hogy nap mint nap nézzük a boglyas hajú lányt. Laci pedig immár a harmadik párbajáról tér vissza győztesen. Ki hitte volna?TV + Bulvár--Jön! Jön! Jön! - PÁRBAJ - VV Fanni vagy VV Laci térjen vissza a villába?http://www.life.hu/bulvar/20150222-a-valovilag7-jatekosai-vv-laci-es-vv-fanni-parbajozik-vasarnap-este.htmlVasárnap este a ValóVilág7 egyik legizgalmasabb párbajának lehetünk tanúi. Mi például meg sem tudjuk tippelni, ki esik ma ki a játékból. TV + BulvárOrigoWolf Kati ismét döntős A Dalbanhttp://www.life.hu/bulvar/20150222-csemer-bogi-szabo-adam-mujahid-zoltan-a-spoon-wolf-kati-passed-iv-es-gajer-balint-kozul-dol-el.htmlVéget ért A Dal második középdöntője, a jövő héten pedig kiderül, ki képveseli Magyarországot a 2015-ös Eurovíziós Dalfesztiválon. A zsűri és a pontozó nézők Wolf Kati, Passed és Ív dalát juttatták a döntőbe, míg a közönségszavazás révén Gájer Bálint menetelt tovább. TV + BulvárFotó: Polyák Attila - OrigoSchwarzenegger titkos találkozóra készül a fővárosbanhttp://www.life.hu/bulvar/20150220-schwarzenegger-titkos-talalkozora-keszul-a-fovarosban-a-siker-nap-utan.htmlA hétvégén a fővárosba érkezik Arnold Schwarzenegger, akiről nem lehet tudni, hogy hány napot tölt Budapesten. Az viszont kiderült, hogy a szobájában is sportolni fog.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.