Kirakatban a cickók - Újabb fotóval örvendeztetett meg minket Baukó Éva

szexi mellek Baukó Éva Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A BeleValó műsorvezetője szívesen mutatja meg szexis oldalát, lehetőleg minden nap. 

Amióta leszokott az ivásról, stabil munkája van, egyre jobban néz ki Baukó Éva. Jól tudja ezt ő is, ugyanis szinte minden héten újabb szexis fotóval lepi meg rajongóit. Ezt a dekoltázst bizony bárki megirigyelné, de ez a popsi sem rossz, ugye? Nemrégiben az alábbival kívánt jó éjszakát. Most pedig dús kebleit villantotta meg.

Forrás: Instagram/Baukó Éva

Technikai baki csúszott a Rising Starba - Peter Srámek rajongói bundát kiáltottakhttp://www.life.hu/bulvar/20150217-technikai-baki-csuszott-a-rising-starba-peter-sramek-rajongoi-kiakadtak.htmlBundával gyanúsították a Rising Star készítőit Peter Srámek szavazói, de kiderült, nem erről van szó. A TV2 sajtóközleményben tisztázta az ügyet. TV + BulvárOrigoTóth Vera kiborult - Etikátlannak tartja A Dal zsűritagjának kritikájáthttp://www.life.hu/bulvar/20150216-toth-vera-kiborult-etikatlannak-tartja-a-zsuritag-kritikajat-a-dalban.htmlCsalódást okozott a zsűri A Dal szombati középdöntőjében Tóth Verának. Az ítészek szavazatai alapján Csemer Boglárka - Boggie, Mujahid Zoltán és Szabó Ádám, a nézők szavazatai alapján pedig a Spoon jutott tovább.TV + Bulvár--Szabó Zsófi: "Valentin-nap a BARÁTOMMAL"http://www.life.hu/bulvar/20150214-szabo-zsofi-barontis-gaborral-es-ungar-anikoval-valentin-napozott.htmlBaronits Gáborral és Ungár Anikóval vett részt egy zeneakadémiai koncerten Szabó Zsófi. Az RTL Klub műsorvezetője provokatív fotót posztolt. Nem, nem ÚGY provokatívat. TV + BulvárOrigoBulvárRAP Hegyi Rolival: "Kiszel Tünde a tortába harapna"http://www.life.hu/bulvar/20150215-bulvarrap-hegyi-rolival-dobo-katarol-kiszel-tunderol-alekoszrol-rihannarol-palvin-barbirol.htmlAz szjger.hu rappere hetente egyszer beugrik a Life.hu-ra, nem kíméli a celebeket és elrapeli a legemlékezetesebb híreket. A BulvárRAP-ből költői túlzással mindenről értesülhetsz, ami a héten történt. TV + Bulvár--Fura üzenetet tett közzé VV Edina édesanyja http://www.life.hu/bulvar/20150214-vv-edina-edesanyja-a-facebookra-posztolta-hogy-lanya-kevesebb-szavazatott-kapott-mint-vv-laci.htmlAz egyik legérdekesebb párbajt láthatják vasárnap este a ValóVilág nézői, ugyanis a játék történetében ilyen még soha nem fordult elő: szerelmespár küzd meg egymással. Mi pedig különös posztot találtunk, amit Edina édesanyja tett közzé. TV + Bulvár--Fehérvári Gábor Alfréd kiesett a Rising Starbólhttp://www.life.hu/bulvar/20150215-fehervari-gabor-alfred-kiesett-a-rising-starbol.htmlPeter Srámek, Várhegyi Lucas Palmira, Fehérvári Gábor Alfréd és Czibi Norbert. Ők azok az énekesek, akik néhány perccel ezelőtt még bízhattak abban, hogy ma a Rising Star dobogójának a legfelső fokára állhatnak. Nos, Gábor már biztos nem nyeri meg a versenyt. Az első forduló után ő kapta a legkevesebb szavazatot, így ő lett a TV2 tehetségkutaójának negyedeik helyezettje. TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.