VV Zsófi új éltet kezd, elhagyja az országot

Forrás: FB VV Zsófi -
valóvilág VV Zsófi luxushajó munka szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VV Zsófit megviselte a szakítás Aurelióval, de a jövőjét nézve máris komoly tervei vannak. Iskolába jár, vizsgára készül és úgy döntött, hamarosan elhagyja az országot.

VV Zsófi túl van a szakítása utáni nehéz napokon, és szinte nem is marad ideje szomorkodni szerelme, Aurelio után. A héten vizsgázik és utána új életet kezd. Egy új szakmát tanult ki az elmúlt pár hónapban, ami lehetővé teszi számára, hogy elhagyja az országot. Hogy mit fog csinálni a hajón, nem akarta elárulni.

Forrás: FB VV Zsófi

„Két hónapja tanulok egy szakmát, most pénteken vizsgázom. Utána szerzek egy kis gyakorlatot, majd elhajózom. Egy luxus óceánjárón fogok munkát vállalni és nagyon várom már, hogy útra kelhessek. Azt viszont nem árulom el, hogy mit fogok a hajón csinálni" - sejtelmeskedett Zsófika, aki nemrég a képernyőn keresztül, a BeleValóban üzent szerelmének, akit nem ért el telefonon. A tévét Aurelio is nézte, és a lány szavait hallva zokogva telefonált be a műsorba.

VV Fanni: "Inkább sütök húspogácsát a gyorsétteremben, mint pornózom!"http://www.life.hu/bulvar/20150224-vv-fanny-inkabb-sutok-huspogacsat-a-gyorsetteremben-mint-pornozna.htmlVV Fanni a villán kívül sok mindennel szembesült, például azzal, hogy villaszerelme a múltját illetően nem volt hozzá őszinte. Gyorsinterjú a villa legmegosztóbb kiesőjével. TV + Bulvár--Bereczki Zoltán Balin heverte ki a válásáthttp://www.life.hu/bulvar/20150226-bereczki-zoltan-szinesz-balin-heverte-ki-a-valasat-szinetar-dora-szinesznotol.htmlParadicsomi környezetben, egy magányos utazáson dolgozta fel az elmúlt év fájdalmait Bereczki Zoltán.TV + Bulvár--Nézni is fáj! Madonna három métert zuhant a színpadról a BRIT Awards-díj-átadónhttp://www.life.hu/bulvar/20150226-madonna-hanyatt-esett-a-szinpadrol-a-brit-awards-dijatado-galan.htmlHatalmasat esett a színpadról a pop nagyasszonya a BRIT Awards-díj-átadón. Az egész baleset volt, amihez köze volt egy káprázatos köpenynek is.TV + Bulvár--Sebestyén Balázs: „Soha nem akarom, hogy egy kalap alá vegyenek Berkivel"http://www.life.hu/bulvar/20150225-sebestyen-balazs-rakoczi-feri-vadon-jani-a-calss-fm-morning-show-musorvezetoi-kicikiztek-berki.htmlA Morning Show kedd reggeli adásában a műsorvezetők kifakadtak Berki Krisztiánra és felváltva cikizték az Éden Hotel műsorvezetőjét.TV + BulvárOrigoMolnár Anikó előtt megjelent halott barátnőjehttp://www.life.hu/bulvar/20150224-molnar-aniko-egykori-nagy-o-elott-megjelent-halott-baratnoje.htmlMolnár Anikót megdöbbentő élmény érte: az alig két hete elhunyt gyermekkori barátnője szelleme jelent meg előtte.TV + BulvárOrigoSzexszel keresi kenyerét az Éden Hotel játékosának anyjahttp://www.life.hu/bulvar/20150223-ambrus-mercedesz-volt-r-go-gida-fia-dominik-jatekos-az-eden-hotelben.htmlAz Éden Hotel játékosa, Dominik híres anyukával büszkélkedhet - vagy taláninkább hírhedttel. Ő Ambrus Mercédesz, aki Olaszországban futott be sikeres pornókarriert ugyanabban a csapatban, a Diva Futurában, amelyben Cicciolina is kezdte a pályáját. TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.