Vége? Különvált a VV-szériák legcukibb szerelmespárja: VV Aurelio és VV Zsófi

Forrás: facebook/Aurelio -
párkapcsolat VV Zsófi szerelem VV Aurelio szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A VV6-ban folyamatosan veszekedtek, aztán a villából kikerülve összejöttek és szerelmesek lettek. Most azonban úgy tűnik, Zsófikának elege lett. Ugyan egyelőre csak szünetet tartanak, de ő már nem reménykedik semmiben.

"Számomra a szünet azt jelenti, hogy vége van. Próbáltuk megoldani a gondokat, de egyszerűen nem megy" - mesélte a Blikknek a lány, aki elárulta, az utóbbi időben minden találkozásuk Aurelióval veszekedésbe fullad. Úgy érzi, a fiú nem fordít rá annyi figyelmet, mint amennyit megérdemelne. Amikor ezt szóvá tette, Aurelio azt kérte, tartsanak szünetet. Ez első körben Valentin-napig működött, akkor viszont a fiú kérte: találkozzanak. A folytatás? Ismét abban állapodtak meg, hogy pihentetik a dolgot. Valameddig.

VV Aurelio és VV Zsófika még 2014 nyarán Forrás: facebook/Aurelio

Pedig nyáron még minden rendben volt: voltak együtt nyaralni, amely általában a párkapcsolatok legnagyobb próbatétele. Zsófika akkor is elég erősnek érezte a kapcsolatukat, amikor Aurelio a dzsungelbe ment. Azt mondta, bízik benne, nem féltékeny típus, de nem szeretne csalódni sem benne. Azóta eltelt egy kis idő.

Egyelőre nem mondták ki a kapcsolat végét, de Zsófika szerint ha valami nem működik, akkor felesleges húzni egymás idejét. Aurelio a lapnak annyit mondott, ő csak szünetet tartott volna, még most is szereti a lányt és nem tudja, mi lesz velük.

Szakított a másik VV6-szerelmespár is

„Kicsit belehaltam. Bele sem merek gondolni, hogy a jövőben valaki mást fog szeretni, ölelni. De nem tudjuk megoldani a problémáinkat" - nyilatkozta VV Iza. A lány még a ValóVilág6-ban szeretett bele villatársába, VV Krisztiánba.

Férfiromantika élő adásban! Aurelio sírt, Istenes Bence felitattahttp://www.life.hu/bulvar/20150211-aurelio-az-rtl-klub-belevalovilag-musorvezetoje-sirt-istenes-bence-a-valovilag7-musorvezetoje.htmlÉlő adásban packázott egymással a ValóVilág6 győztese és Istenes Bence, a megható pillanatok magukért beszélnek.TV + Bulvár--Élő adásban esett egymásnak Aurelio és VV Attilahttp://www.life.hu/bulvar/20150120-a-belevaloban-esett-egymasnak-vv-aurelio-es-vv-attila.htmlZsuzsa kiesése után telefonált be az ötödik széria győztese Knap Attila a BeleValóba. Ám nem csak Zsuzsának mondta el a véleményét, hanem Aureliónak és Évának is. Úgy véli, Au tanulhatna Évától. TV + BulvárAurelio: "Ha nincs a VV6, már ujjaim sem lennének"http://www.life.hu/bulvar/20150105-aurelio-a-vv6-gyoztese-drogos-multjarol-es-tartozasairol-beszelt.htmlAurelio, a VV6 győztese őszintén beszélt drogos múltjáról, tartozásairól és arról, ha nem jön a valóságshow, végleg elkallódik.TV + Bulvár--Aurelio félmeztelenre vetkőzött a BeleValóVilágbanhttp://www.life.hu/bulvar/20141218-lilu-es-a-felmeztelenre-vetkozott-aurelio-egyutt-vezette-a-belevalovilagot.htmlFélmeztelenre vetkőzött, fekvőtámaszokat nyomott, vizet hozott a vendégnek, feszített. Aurelio éjszakai műsorvezetése parádés volt. Talán azért, mert ez alkalommal nem engedték szóhoz jutni.TV + Bulvár--Élő adásban őrjöngött Aurelio - Ordított, sírt a BeleValóbanhttp://www.life.hu/bulvar/20141214-vv-aurelio-a-valovilag7-belevalo-hattermusoraban-orjongott.htmlA műsorvezető egy magát boszorkánynak mondó betelefonáló nőt kapcsoltatott ki ordítva a vonalból, és elsírta magát. Mikor a stúdióba is érkezett egy boszorkány, addigra Aurelio teljesen önkívületi állapotba került. TV + BulvárBaukó Éva és Aurelio: két földönkívüli a BeleValóVilágbanhttp://www.life.hu/sztarszerzok/katz-david/20141202-katz-david-kritika-a-belevalovilag-musorvezetoirol-bauko-evarol-es-aureliorol.html"A stúdió nem egy tér, a riportalany nem egy létező szereplő, a beszélgetés nem az egyedek által kibocsátott jelzések és válaszok halmaza. Ennek a jelenségnek nincsen iskolája, ergo nincsenek szabályai." Katz Dávid, a Life.hu celebszomorító riportere már nem csak a kamerával a kezében mondja ki, amit éppen gondol. Most a BeleValóVilágra kapcsolt, és leírta, amit látott.Katz DávidOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.