Gáspár Győző daganat halott
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A showman a Facebookján tette közzé a szomorú hírt. Gáspár Győzőt nagyon megviseli a gyász, csupán az nyújt neki némi vigaszt, hogy el tudott búcsúzni édesanyjától. 

"Mély fájdalommal és megtört szívvel tudatjuk, hogy szeretett Édesanyám Gáspár Győzőné
2015. 03. 09-én tragikus hirtelenséggel elhunyt.SZERTLEK ANYU!!!" - írja a közösségi oldalon Győző, akinek az édesanyja súlyos rákbetegségben szenvedett.

"Nagyon bíztunk abban, hogy felépül. Amikor öt hónappal ezelőtt diagnosztizálták nála a tüdőrákot, azonnal elkezdtük a kezeléseket, de sajnos a betegség nagyon agresszív volt" - mondta el a Blikknek Győző. "Rövid időn belül átterjedt a májára és a veséjére is. Sugárkezelést kapott, majd kemoterápiát. Sajnos azt tapasztaltam, hogy a kemó rettentően legyengítette, utána már nem volt az az erős asszony, akit én mindig is láttam benne. És bevallom, ez megrémített, úgyhogy annyit mondok, én soha nem vetném alá magam ilyen kezelésnek. A múlt héten még hazaengedték a kórházból, úgy volt, hogy hétfőtől újabb kezeléseket kap, de sajnos azt már nem érhette meg" - tette hozzá.

Forrás: TV2

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.