pornószínésznő múlt Celeb vagyok, ments ki innen! felnőttfilm Aleska Diamond
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Aleska a múltjáról vallott. Elmesélte, hogyan került a felnőttfilmek világába, ahol mindent elért, amit ebben a szakmában lehetett.

Aleska Diamond szeretné, ha hamarosan eredeti nevén, Sáfrány Emeseként szólítanák, mert végképp leszámolt a felnőttfilmek világával, ahová naiv vidéki lányként csöppent – írja a Story magazin.

Forrás: aleska.org

„Ha visszagondolok, lelketlen munka volt, gépiesen tettem a dolgomat. Bár akkor azt éreztem, hogy ez jó nekem, egyre jobban zavart, hogy az eszemet, a személyiségemet, a valódi tehetségemet nem használhatom, kizárólag a testem kellett. Öt év alatt mindent elértem, amit ebben a szakmában lehet" – mesélte Aleska... illetve Emese.

Búcsúzik Nádai Anikó az Éjjel-Nappal Budapesttőlhttp://www.life.hu/bulvar/20150319-nadai-aniko-az-rtl-klub-ejjel-nappal-budapest-sztarja-bucsuzik-a-sorozattol-mert-kisbabat-var-es-a.htmlCsütörtök este látható utoljára az RTL Klubon futó Éjjel-Nappal Budapestben Nádai Anikó, a sorozat egyik első főszereplője.TV + Bulvár--Hiába írta meg szexkalandjait Kelemen Anna - Nem kaphatja meg a milliókat?http://www.life.hu/bulvar/20150319-becsodolt-a-kiado-ami-kelemen-anna-konyvet-adta-ki.htmlVáratlanul csődöt jelentett az Ulpius-ház könyvkiadó, ami számos híresség könyveit adta ki, többek között Kelemen Annáét, és még a Szürke50 sorozatot is. TV + Bulvár--Ruhája miatt piszkálják Sarka Katát http://www.life.hu/bulvar/20150319-sarka-katat-narancsbor-kezelesen-viselt-ruhaja-miatt-szidjak-a-kommentelok.htmlSarka Kata tegnap posztolt egy fotót magáról, amelyen testkezelésekhez használatos ruhában látható. Összegyűjtöttünk néhány kommentet, mit szóltak ehhez az internetezők. TV + BulvárOrigoMégsem Hajós András vezeti a Zsüti-emlékestet?http://www.life.hu/bulvar/20150319-hajos-andras-szerzodes-hijan-megsem-vezeti-a-zsuti-tiszteletere-rendezett-emlekestet.htmlSzerződés nem volt, ennek ellenére mindenhol ott szerepelt Hajós András mint műsorvezető neve a Zsüti-emlékgála szóróanyagain.TV + BulvárFotó: Szabó Balázs/Life.huÚjabb fordulat a Koltai-perben: megdőlni látszik a fiktív filmgyártás vádjahttp://www.life.hu/bulvar/20150318-p-koltai-gabor-fiktiv-filmgyartas-vadja-megdolni-latszik.htmlKoltai Róbert és Pogány Judit fiát, P. Koltai Gábort 2010-ben vádolták meg adócsalással, öt hónapon keresztül volt előzetes letartóztatásban milliárdos összegű fiktív számlázás és pénzmosás gyanúja miatt.TV + Bulvár--Micsoda bombázó lett Gáspár Evelinhttp://www.life.hu/bulvar/20150319-gaspar-evelin-gaspar-gyozo-lanya-bombazo-lett.htmlEgymásnak ellentmondó információk láttak napvilágot, és mindkettőt Győzike nyilatkoza - állítólag. Kedden azt mondta, lánya, Evelin a barátjától kapta luxuskocsiját, most pedig az olvasható, hogy az autó Michael családjáé. Nem tudni, mi az igazság, az azonban biztos, hogy a Gáspár lány egyre klasszabbul néz ki. TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.