Jóban Rosszban kiírás Bánfalvy Ágnes Gesztesi Károly pletyka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bánfalvy Ági megdöbbent a Gesztesi Károlyról napvilágott látott híreken. A színésznő csak pozitívan tud nyilatkozni közös munkájukról, amely során mindig megbízható, színvonalas teljesítményt nyújtott kollégája.

Már nem sokáig látható a TV2 napi sorozatában a polgármester szerepében Gesztesi Károly.
A Blikk azt is tudni véli, hogy milyen okokra hivatkozva küldték el a színészt, ám a TV2 ilyesmiről egyáltalán nem beszél. Azt azonban megerősítette, hogy Gesztesi valóban nem sokáig játszik a sorozatban. A rosszízű pletykára szinte egyből reagált a színész kollégája, Bánfalvy Ági.

Forrás: Schmidt Barbara/Life.hu

„Csak pozitívan tudok róla nyilatkozni, soha semmilyen probléma nem volt, felkészülten érkezett a próbákra éppúgy, mint a vidéki előadásokra. A közönség állva tapsol minden egyes alkalommal, amikor együtt játsszuk a Ma estére szabad a kecó avagy a londoni szextett című előadásunkat. A sajtó munkatársai is nyugodtan jöjjenek el, nézzék meg, milyen remekül játszik Karcsi" – mondta a Bánfalvy Stúdió producere, Bánfalvy Ági.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.