Jaj! Rémesen elcsúfította magát Kiss Ramóna

Forrás: Facebook/Kiss Ramóna -
Zsófi szemüveg Barátok közt fogsor Kiss Ramóna RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Barátok közt Zsófija megviccelte rajongóit és megváltoztatott külsővel pózolt. Úgy látszik, a színésznő szereti, ha nem csak a bombanőt látják benne.

Kiss Ramóna nemrég gyönyörű kontyokban tündökölt, most azonban azt is megmutatta, milyen, amikor szó szerint elcsúfítja magát. Lehet, hogy egy szerep kedvéért tette, de az is lehet, csak vicces kedvében volt. Szemüveg és hiányos fogsor: hát, Rami nem bízta a véletlenre.

Forrás: Facebook/Kiss Ramóna

„Akkor a hét hátralevő részét ebben a szellemben folytatom" - írta a kép mellé Rami, mi pedig sok sikert kívánunk hozzá, de valószínűleg nem ma találja meg a nagy Ő-t.

Elhagyja az országot Hien - A Glamour-gálán jelentette behttp://www.life.hu/bulvar/20150320-elhagyja-az-orszagot-hien-a-glamour-galan-jelentette-be.htmlA Glamour-gálán jelentette be Hien, hogy elhagyja az országot.TV + BulvárFotó: Zsigmond László/Life.huAleska Diamond: „Csak használtam a testem"http://www.life.hu/bulvar/20150319-aleska-diamond-volt-pornoszineszno-a-celeb-vagyok-ments-ki-innen-szereploje-elmeselte-hogyan-kerult.htmlAleska a múltjáról vallott. Elmesélte, hogyan került a felnőttfilmek világába, ahol mindent elért, amit ebben a szakmában lehetett.TV + Bulvár--Búcsúzik Nádai Anikó az Éjjel-Nappal Budapesttőlhttp://www.life.hu/bulvar/20150319-nadai-aniko-az-rtl-klub-ejjel-nappal-budapest-sztarja-bucsuzik-a-sorozattol-mert-kisbabat-var-es-a.htmlCsütörtök este látható utoljára az RTL Klubon futó Éjjel-Nappal Budapestben Nádai Anikó, a sorozat egyik első főszereplője.TV + Bulvár--VV Dennisnek megvolt a szexi tanár nénihttp://www.life.hu/bulvar/20150319-vv-dennis-a-valo-vilag-7-jatekosa-fiatalkoraban-szexelt-a-tanaraval.htmlDennis olyat tett néhány éve, amiről sok fiú álmodozik az iskolapadban. Becserkészte az egyik tanárnőjét. TV + Bulvár--Mégsem Hajós András vezeti a Zsüti-emlékestet?http://www.life.hu/bulvar/20150319-hajos-andras-szerzodes-hijan-megsem-vezeti-a-zsuti-tiszteletere-rendezett-emlekestet.htmlSzerződés nem volt, ennek ellenére mindenhol ott szerepelt Hajós András mint műsorvezető neve a Zsüti-emlékgála szóróanyagain.TV + BulvárFotó: Szabó Balázs/Life.huDührohamot kapott a konyha ördögehttp://www.life.hu/bulvar/20150318-bereznay-tamas-a-tv2-a-konyha-ordoge-cimu-musor-sefje-duhrohamot-kapott-a-forgatason.htmlBereznay Tamás a budapesti Vadvirág étteremben tapasztalt állapotok láttán nem bírt megálljt parancsolni érzéseinek és dührohamot kapott. TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.