Visszaéltek Nádai Anikó nevével

Forrás: RTLKLUB -
terhesség Éjjel nappal Budapest Facebook név visszaélés Nádai Anikó szereplő hamisítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Éjjel-Nappal Budapest várandós sztárja, Nádai Anikó teljesen kiakadt, amikor megtudta, hogy nevével, fotóival és privát életével visszaél a Facebookon egy idegen. 

Nádai Anikó boldog terhességét zavarta meg az az ismeretlen kalóz Facebook-user, aki naponta lopkodja le Anikó Instagram-oldaláról a fotókat, és feltölti egy kamu Facebook-oldalra, amit ő hozott létre.

Forrás: RTLKLUB

„A legjobban az zavar ebben a dologban, hogy ez az idegen, olyan híreket és fotókat oszt meg a családomról, ami már a magánszféra határait feszegeti. A magánügyeim csak rám tartoznak, és az is az én dolgom, hogy ezeket kivel, és mikor osztom meg" – kezdte elkeseredetten Anikó, aki nem tudja, ki áll a rejtélyes oldal mögött, és hiába próbálta figyelmeztetni az ott aktív rajongóit, hogy nem ő szerkeszti a felületet.

„A kamu oldalt, már 17 ezren lájkolták, amikor üzentet írtam az ismeretlennek, aki visszaél a nevemmel, azonnal törölte a bejegyzésem. Nagyon felháborít, hogy a nevemben írogat, olyan stílusban, ami távol áll tőlem és nem az én szavaimat olvassák a becsapott rajongók" – mondta a kismama, akit nyugalomra intettünk, hiszen most az egészsége a legfontosabb. Anikó elküldte a Life.hu-nak a vadonatúj friss Facebook-oldalát, amit megmutatunk nektek, ezt bátran lájkolhatjátok, mert e mögött az igazi Nádai Anikó található.

Nem ő az egyetlen

Ahogy a Life.hu is megírta, az X-Faktor egykori énekesének vicces vagy haragos kedvű ismerőse álhirdetést adott fel Tóth Marci nevében. Hernádi Judit kiakadt, mert egy segítségkérő levél kering az interneten, amelyet a színésznő nevében azt írtak. A siket szépségkirálynő, Weisz Fanni úgy érzi, hogy ellopták az életét azok a csalók, akik a nevében egyeztettek munkákat, randevúkat, sőt fogadtak telefonhívásokat is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.