Puzsér: "Meghurcol egy gátlástalan médiapszichopata"

Fotó: Zsigmond László/Life.hu, rtlklub.sajtoklub.tv -
Puzsér Róbert per Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Puzsér Róbert állítja: akit meghurcolnak, annak nem szégyen reszketnie. Igen, még mindig a Hajdú-perről van szó. 

A minap maga Puzsér Róbert posztolta ki a Facebook-oldalára azt a videót, amelyen a Hajdú Péterrel való perben, az utolsó jogán beszél. A kritikus mindvégig a könnyeivel küzdött, de nem szégyelli magát, és nem aggasztja, hogy ettől esetleg gyengének tűnhet bárki szemében.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

"Meghurcol egy gátlástalan médiapszichopata, kíváncsi vagyok, hogy ha magukkal történne ugyanez, vajon mennyire lennének tökösek?"kérdezett vissza a Bors kérdésére Puzsér.

"Ha üldöznek, akkor igen, megremeg a hangom, mert a személyes egzisztenciámat kell megvédenem egy olyan bíróság előtt, amelyik a privát ízlése szerint dönti el, hogy a „szarkupac” kifejezés épp tetszik-e neki vagy sem. Ízlésbeli ügyeknek nincs keresnivalójuk a büntetőbíróság előtt, ott a véleményszabadságot kellett volna megvédeni. Sajnos azonban nem ez történt" - tette hozzá.

"A világ nem változik magától, a változásnak ára van. Ha kell, börtönbe vonulok, hogy befizessem a magam részét. Hajdú jogi terrort alkalmaz, furkósbotként használja a bíróságokat ellenem. Neki milliárdjai és drága ügyvédei vannak. Nekem csak igazam" - jelentette ki Puzsér Róbert.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.