Berki Krisztián jótette: munkát adott a kirúgott kolléganőjének

TV2 kirúgás munka kollega összejövés Éden Hotel Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Berki állítólag össze is jött a kirúgott kolléganőjével, a nőt azonban nem emiatt menesztették a TV2-től.

A pletykák szerint Berki Krisztán az Éden Hotel forgatásán szűrte össze a levet egy stábtaggal. A hölgyet később menesztették, Berki ezt követően ajánlott munkát neki, a viszonyukat azonban tagadja – írja a Bors.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

„Március vége óta a gyártó cég nem dolgozik az említett hölggyel. A nézeteltérés egyébként nem Berki miatt alakult ki, hanem egészen más jellegű emberi konfliktus miatt, de a vita részleteit nem szeretnénk kiadni, mert az nem volna elegáns a hölggyel szemben" – tudta meg a lap a csatorna sajtóosztályától.

Berki Krisztián azonban nem hagyta magára a bajban: felkarolta a nőt és munkát adott neki a saját cégénél.

„Nem tudtam, hogy elbocsátották a gyártó cégtől. Úgy tudtam, lejárt a szerződése. Mindenesetre, mivel tudom, hogy jó munkaerő, egyértelmű volt, hogy szeretnék vele továbbra is együtt dolgozni. Egyébként nem ő az egyetlen, akinek munkát ajánlottam, volt, hogy szerkesztő kollégát is áthoztunk" – mondta Berki Krisztián, aki azt is cáfolta, hogy viszonyba keveredett volna bármelyik kolléganőjével.

Nem zörög a haraszt.....

Ahogy a Life.hu cikkében korábban olvasható volt, a TV2 berkeiben állítólag nyílt titok, hogy Berki és az egyik szereplő között az Éden Hotel forgatásai alatt több volt munkakapcsolatnál. Majd egy a barna szépséggel is lekapták Krisztiánt, amint egy állatkertben sétáltak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.