Berki Krisztián jótette: munkát adott a kirúgott kolléganőjének

TV2 kirúgás munka kollega összejövés Éden Hotel Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Berki állítólag össze is jött a kirúgott kolléganőjével, a nőt azonban nem emiatt menesztették a TV2-től.

A pletykák szerint Berki Krisztán az Éden Hotel forgatásán szűrte össze a levet egy stábtaggal. A hölgyet később menesztették, Berki ezt követően ajánlott munkát neki, a viszonyukat azonban tagadja – írja a Bors.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

„Március vége óta a gyártó cég nem dolgozik az említett hölggyel. A nézeteltérés egyébként nem Berki miatt alakult ki, hanem egészen más jellegű emberi konfliktus miatt, de a vita részleteit nem szeretnénk kiadni, mert az nem volna elegáns a hölggyel szemben" – tudta meg a lap a csatorna sajtóosztályától.

Berki Krisztián azonban nem hagyta magára a bajban: felkarolta a nőt és munkát adott neki a saját cégénél.

„Nem tudtam, hogy elbocsátották a gyártó cégtől. Úgy tudtam, lejárt a szerződése. Mindenesetre, mivel tudom, hogy jó munkaerő, egyértelmű volt, hogy szeretnék vele továbbra is együtt dolgozni. Egyébként nem ő az egyetlen, akinek munkát ajánlottam, volt, hogy szerkesztő kollégát is áthoztunk" – mondta Berki Krisztián, aki azt is cáfolta, hogy viszonyba keveredett volna bármelyik kolléganőjével.

Nem zörög a haraszt.....

Ahogy a Life.hu cikkében korábban olvasható volt, a TV2 berkeiben állítólag nyílt titok, hogy Berki és az egyik szereplő között az Éden Hotel forgatásai alatt több volt munkakapcsolatnál. Majd egy a barna szépséggel is lekapták Krisztiánt, amint egy állatkertben sétáltak.
Hoppá! Ez aztán a spárga - A háromgyerekes Szanditól leesett az állunkhttp://www.life.hu/bulvar/20150409-szandi-hatalmasat-terpesztett-az-enek-iskolajaban.htmlSzandi Az ének iskolájában mutatta meg, hogy három gyerek után is megőrizte tökéletes formáját és rugalmasságát.TV + Bulvár--Vastag Csaba életveszélyben? A stábját sokkolta az esethttp://www.life.hu/bulvar/20150413-vastag-csaba-eletveszelyben-egy-este-ket-defektet-kapott.htmlCsaba kocsija szombaton egy este alatt két defektet kapott. Az énekes bízik benne, hogy ez csak véletlen, de kollégái ennél többre gyanakszanakTV + BulvárOrigoNem áll szóba a TV2-vel Damu? Rokona ezt állítjahttp://www.life.hu/bulvar/20150413-damu-roland-nem-ad-interjut-a-tv2nek-allitja-egy-rokona.htmlBár a TV2 is szerette volna megszólaltani Damut a börtönévekről, a színész nem nyilatkozott egykori munkahelyének. Állítólag. TV + BulvárMTI/Lakatos PéterIgazi bombázó költözik az Éden Hotelbehttp://www.life.hu/bulvar/20150412-ket-uj-lany-eden-tina-es-eden-barbara-koltozik-az-eden-hotelbe-hetfon.htmlA felénél tart az Éden Hotel és ennek örömére hétfő este két új játékos költözik a szállodába. Most igazán van mitől tartaniuk a csajoknak. TV + BulvárOrigoRossz hír a Barátok közt rajongóinakhttp://www.life.hu/bulvar/20150412-rossz-hir-a-baratok-kozt-rajongoinak-az-rtl-klub-napi-sorozata-kesobb-kezdodik.htmlA konyhafőnök alaposan bekavar a műsorrendbe, a Barátok közt kedvelői éjszakázhatnak.TV + Bulvár--Tökéletes bikinialakot villantott Bódi Sylvihttp://www.life.hu/bulvar/20150411-bodi-sylvi-34-eves-bombaformaban-van-bikinialakot-villantott.htmlSzületésnapja alkalmából posztolt igazi vérforraló fotót Sylvi. A kommentelők egy része szerint a szépség igazi ajándékot adott a felvétellel rajongóinak. TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.