Cserpes Laura jött, Berki Krisztián pedig kimenekült a stúdióból

jóslás Cserpes Laura menekülés szerelem Fem3Café álompár Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nah ne már! Ugye senki sem gondolja komolyan, hogy Berki azért ment ki Cserpes Laura érkezése előtt a stúdióból, mert jósoltatni szeretett volna egy jósnővel?! Blama a köbön!

Az ének iskolája tantestületéből Csepregi Évát és Cserpes Laurát látta vendégül a FEM3 Café. Velük Czippán Anett beszélgetett, mert Krisztiánnak sürgős dolga akadt a színfalak mögött, ezért sietve távozott a stúdióból. Lehet, hogy ciki a magyar macsónak, hogy a csinos szőke énekesnő menedzsere bevallotta, egy párt alkotnak Laurával? Vagy egyszerűen nem tudta volna magát visszafogni a szerelmes trubadúr és félt, hogy elárulja érzelmeit?

„Annyira érdekel a jóslás, hogy biztosan kimegyek a jósnőhöz" – ezzel a kifogással távozott sietve Krisztián. Cserpes Laura pedig jött.

Összeraktuk a kirakóst

Ahogy a Life.hu megírta , titokzatos fotókon pózolt Berki Krisztián, aki hátulról megmutatta új kedvesét. Nem sokkal később Cserpes Laura is hasonló fotót posztolt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.