Döbbenetes titkot őriz Ben Affleck családja

Forrás: Northfoto -
rabszolga családfakutatás rabszolgatartás színész Ben Affleck Hollywood
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sötét titok látott napvilágot az amerikai családfakutató műsornak köszönhetően a híres színész, Ben Affleck családjáról. A hollywoodi híresség teljesen kiakadt tőle.

Egy hackerbotrány miatt szivárgott ki az a levelezés, melyet a Finding Your Roots című családfakutató műsor vezetője és producere, Henry Louis Gates Jr. folytatott arról, hogy cenzúrázták a műsor tavaly októberi adását, melyben Ben Affleck családfáját is felgöngyölítették.Az Origo információi szerint egy ágat letöröltek belőle a színész kérésére.

Forrás: AFP

Mindezt azért, mert kiderült: Affleck egyik őse rabszolgákat tartott, ami a színészt meglehetősen kellemetlenül érintette. Az ügy kirobbanását követőn Affleck közösségi oldalán kért bocsánatot a műsor rajongóitól.

"Nem akartam olyan tévéműsort a családomról, amelyben egy rabszolgatartó fickó is szerepel. Zavart ez az egész. Már maga a gondolat rossz szájízt hagyott bennem" – írta.

Kiderült, mitől retteg Sarka Kata http://www.life.hu/bulvar/20150422-sarka-kata-fitness-modell-elarulta-mitol-retteg-mostanaban.html A csodaszép Sarka Kata a Mokkában, Demcsák Zsuzsának árulta el, mitől retteg mostanában. TV + Bulvár -- Ben Affleck, a Batman – nagyon kigyúrta magát a film miatt http://www.life.hu/ez-zsir/20141107-ben-affleck-a-batman-film-forgatasa-miatt-izmosra-gyurta-magat.html Ben Affleck gőzerővel készül a Batman forgatására. Izmain meglátszik az edzés. Ez Zsír! -- Ben Affleck beleegyezett: mozivászonra kerül a pénisze http://www.life.hu/kult/20141001-ben-affleck-meztelen-lesz-a-gone-girl-cimu-filmben.html Megtört a jég: először mutatja meg Ben Affleck, mi van a nadrág alatt. Elvégre valamikor el kell kezdeni a meztelenkedést – ha másért nem, hát a még több kíváncsi női nézőért. Kult -- Szinetár Dóra miatt mondta le legújabb szerepét Bereczki Zoltán? http://www.life.hu/bulvar/20150422-bereczki-zoltan-szinetar-dora-miatt-mondta-le-legujabb-szerepet.html Bereczki Zoltán játszotta volna az új szuperprodukció, a Shrek egyik karakterét, miután azonban Szinetár Dóra is szerepet kapott a musicalben, Bereczki visszamondta a szereplést. Vajon miért nem hajlandó feleségével egy színpadon állni? TV + Bulvár -- 10 órán át szenvedett a lány, hogy eltüntessék a pedofil énekesre emlékeztető tetoválását http://www.life.hu/news/20150420-lostprophets-tetovalasat-tuntette-el-a-lany-mert-a-zenekar-enekese-pedofil.html Ellia Beasley imádta a Lostprophets zenekart tiniként, ezért tetováltatott magára egy sort a banda egyik dalszövegéből. Az együttes frontemberét 2013-ban pedofília miatt börtönbüntetésre ítélték, korábbi rajongója pedig elhatározta, megszabadul a rá emlékeztető tetoválástól. News Thinkstock Nem tér vissza a megvert híradós http://www.life.hu/news/20150422-borsa-miklos-a-megvert-hirados-nem-megy-vissza-a-hiradoba.html Borsa Miklós, az M1 híradósa, akit múlt héten megvertek, úgy döntött, nem tér vissza a csatornához. News --

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.