Aleska komoly írónőként elvesztette szexepiljét

Forrás: life.hu -
írónő könyv szexepil Aleska Diamond Sáfrány Emese
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meglepő ruhában és új, szolid hajszínnel mutatta be első könyvét Aleska Diamond, azaz Sáfrány Emese. Rá sem ismertünk a férfiak álmára, az egykori szexbombára!

Komoly ruhába bújt és átfestette barnára haját élete első könyvének bemutatójára Emese. Művésznevén Aleska annyira izgult, mint életében még soha.
„Új éreztem, hogy író titulusban már nem öltözhetek annyira kacéran, mint korábban. A könyvbemutatóra megváltoztattam a hajszínemet, kivették belőle a szőke csíkokat, így most barna vagyok, nagyjából ez az eredeti hajszínemet viselem. Igyekeztem, hogy minél visszafogottabb és természetesebb legyek. A hosszú ruhámmal pedig, elegáns, írónői stílust szeretnék képviselni. A könyvem színei a fekete-fehér, piros felirattal. A ruházatom is ehhez illeszkedik, fekete ruha, piros öv, piros száj és piros köröm" – árulta el Emese, aki nagyon izgult, milyen lesz műve fogadtatása.

Forrás: Life.hu


Sokszor kellett színpadra állnom, de légtornászként sem izgultam annyira, mint most, pedig nem vagyok egy izgulós típus. Ez nemcsak egy fellépés, itt az életemről van szó, azt publikálom, ami az elmúlt 10 évben történt velem. Ez szerintem többé teszi ezt a bemutatót, mint egy átlagos esemény. 4000 ezer darabot nyomtattunk az előzetes felmérés alapján, remélem, nem lesz elég – tette hozzá az újdonsült írónő, aki nem meggazdagodni szeretne a könyvírásból.

Forrás: life.hu

„Az elsődleges célom nem az volt, hogy jó pénzt keressek, inkább az alkotás motivált. Már el is kezdtem a második könyvemnek kidolgozni a koncepcióját. Ez egy önéletrajzi regény, a következő pedig életmód tanácsadó lesz. A múltamról már mindent elmondtam, a következő a jelenről fog szólni. Egészséges életmód, tanácsadás, mit teszek és hogyan élek, hogy egészséges maradjak"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.