Szerelme exe Facebookon igazította helyre Bozsek Márkot

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
Bozsek Márk szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Barátok közt Szabija, Bozsek Márk néhány hónapja él kapcsolatban a Frizbi című műsor főszerkesztőjének, Végvári Tibornak az exével. Végvári eddig szó nélkül hagyta a kapcsolatot, de most megtörte a csendet. 

Friss még Bozsek Márk és Anna szerelme. Anna exe, Végvári Tibor ezidáig nem nyilvánított véleményt a kapcsolatról, aztán szerdán nyílt levélben osztotta meg gondolatait.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

"Kedves Bozsek Márkék!
A 86. cikk és riport után gondoltam én is megszólalok!
Ne értsétek félre, nem savanyú sem a szőlő, sőt tovább megyek, az életetekbe sem szeretnék beleszólni. Egykor az én életem volt, volt amikor jó volt, és nyilván voltak rossz periódusok, de mára már kiderült, hogy inkább hálával tartozom neked Márk azért, hogy annak idején beléptél az életünkbe. Őszinte szívvel mondom neked! Márk, KÖSZÖNÖM!
Neked köszönhetem, hogy igaz szerelmet és társat találtam, így hidd el egy percig sem neheztelek rád, sőt, míg élek, bármikor fizetek egy fröccsöt neked.
Először is engedd meg, hogy mint több mint tíz éve a kommunikációs szegmensben dolgozó média huligánként, pár észrevételt megosszak veled. Nincs azzal baj, hogy februárban sem szerettél volna Norka pótapukája lenni (Blikk) márciusban sem (Story) áprilisban (Epizód Magazin) sem, és most már májusban sem (Bors, Fókusz). Én elsőre is felfogtam, persze lehet a Barátok közt nézőinek több idő kell... De úgy érzem, most már mindenkihez eljutott! Köszönjük!
Viszont már kezd kicsit ízléstelen lenni, hogy minden hónapban a kislányommal haknizol közvetve ezzel a "nem vagyok pótpapa" sztorival. Most komolyan, nincs jobb téma? Ha ötlet kell, szívesen gegelek veled. Bár én személy szerint jobban örülnék, ha beleállnál ebbe a történetbe. Ti hárman minden páratlan héten egy család vagytok, együtt éltek. Megköszönném, hogy ha figyelnél, gondoskodnál a kislányomról, ha rossz, már pedig felér 6 fiúval is, akkor rászólnál, ha álmos, mesét mesélnél neki, ha éjszaka felsír és te hallod meg előbb, akkor megvigasztalnád. Neki nem egy „kispajtás" kell, hanem egy felnőtt, aki nem csak az anyukájával törődik. Hidd el, ezzel nem veszed el az én szerepem. Biztosítalak, azon a héten, amikor velünk van, hét napig, mi ketten nagyon jól fogjuk kezelni azt, hogy te is kiveszed a részed. Nyilván észrevetted, azok közé az apukák közé tartozom, akik nem mondtak le a gyerekükről, sőt aktívan részt veszek az életében. Kedves Márk, nem kérdés, hogy ki a Norka papája!
Zárógondolatként egy dologra felhívnám a figyelmed: A szereplés nem cél, hanem eszköz! Eszköze annak, hogy valamit kommunikálj: Én a helyedben legközelebb akkor nyitnám ki a számat, ha megjelent a CD-m, vagy lesz egy nagy Aréna koncertem.
U.i.: Tedd meg, hogy átadod Annának, bár ma beszéltünk, de nem kérdezte... Norka jobban van már, vasárnap elmúltak az allergiás kiütései.
Maradok tisztelettel: Végvári Tibor"

A levélhez több híresség hozzászólt: Gájer Bálint, Judy Nero, Joshi Bharat és Vujity Tvrtko is együttérzését fejezte ki.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.