VV Zsuzsa a köztévén félpucérkodott

Forrás: RTL II -
Duna World bikini VV Zsuzsa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VV Zsuzsa vágya, miszerint levetkőzne egy lapnak, félig-meddig megvalósult. Vetkőzött, de nem egy férfilapnak, csupán a Duna World nézőinek, és nem teljesen pucérra, csupán egy szál ezüst bikinire. 

Zsuzsa nemrég Facebookon számolt be öröméről: "ringes lányka" lesz. Ez azóta megvalósult. A Duna Worldon dobhatta le a textilt egy boxmeccs erejéig.

Íme, a bikinis fotó!

Forrás: Facebook/ VV Zsuzsa

Mostanában egyre színesebb a Való Világ 7 játékosának szakmai palettája. Ringes lányka pályafutása előtt néhány héttel megjelent első dala, lemezlovaskodni tanul, és már új nótával is fenyegeti a közönséget.

Hiennek egyedül kell boldogulniahttp://www.life.hu/bulvar/20150526-hien-enekesnonek-egyedul-kell-boldogulnia-amerikaban-senkire-nem-szamithat.htmlAz énekesnő megkezdte tanulmányait Amerikában, ahová kint tartózkodó ismerősök és barátok híján utazott, de ő nem félt a magánytól.TV + Bulvár--Éden Bence felkeresné Hotel-beli szerelméthttp://www.life.hu/bulvar/20150526-eden-bencenek-voltak.htmlA finalisták közül épp, hogy kieső Bence az Éden Éjjelben mesélte el kalandjait Mariannával, Snjezanával és Tinával. TV + BulvárFotó: Zsigmond László/Life.hu"Úgy k*rta anyámat, hogy rengett a fal" - Damu Roland újabb brutális, őszinte vallomása (18+)http://www.life.hu/bulvar/20150526-damu-roland-ujabb-brutalis-oszinte-vallomasa-anyjarol.htmlBrutális őszinteséggel, kendőzetlen stílusban ír Damu Roland gyerekkori traumáiról önéletrajzi könyvében. TV + BulvárMTI/Lakatos PéterTragikus halált halt a legendás televíziós személyiséghttp://www.life.hu/bulvar/20150526-marty-pasetta-teves-rendezo-producer-tragikus-halalt-halt.htmlEgy nagyon furcsa balesetben életét vesztette a tévés rendező-producer, Marty Pasetta. TV + BulvárMegvan az Éden Hotel két finalista fiúja!http://www.life.hu/bulvar/20150525-eden-loki-es-eden-peti-a-ket-finalista-fiu-az-eden-hotelben.htmlEldőlt! Már csak két fiú maradt az Éden Hotelben, ők vívják meg a végső küzdelmet. Kedden este egy lány távozik, és megláthatjuk, melyik páros viszi el a főnyereményt.TV + BulvárOrigoSchmuck Andor máris csajozikhttp://www.life.hu/bulvar/20150523-schmuck-andor-maris-csajozik-a-hooters-szepsegversenyen-talaltuk.htmlMájus elején, három év után szakított párjával, a nála 20 évvel fiatalabb, gyönyörű Szerémi Lindával Schmuck Andor. A politikus nem vesztegeti az idejét, máris gyönyörű nők körében találtuk.TV + BulvárFotó: Zsigmond László/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.