Való Világ 7 köztévé Való Világ VV Zsuzsa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VV Zsuzsa a Duna World-ön lesz látható pénteken. A Kiskun Krónika korábbi híradósa egészen új szerepben tündökölhet. 

Bár a Kiskun Krónika már nem akarja a volt valóságshow-hősnőt, a köztévén megcsillogtathatja tehetségét kissé más szerepben.

Forrás: Sajtóklub/RTLII/Bársony Bence

Zsuzsa a haknik mellett, ahogyan ő fogalmazott, "ringes leányka" lesz az MTVA Duna World csatornáján, azaz a Box Gálán kevés ruhában fog körbejárni egy táblával, ami azt mutatja, hányadik perc következik.

Jaj, mi lesz most? Szakított az Éden Hotel álompárja http://www.life.hu/bulvar/20150413-eden-adam-es-eden-melanie-szakitottak.html Éden Ádámot, a műsor legutóbbi kiesőjét újabb csapás érte. Nemcsak a főnyereménytől, hanem a barátnőjétől is búcsúznia kellett. TV + Bulvár -- Berki Krisztián jótette: munkát adott a kirúgott kolléganőjének http://www.life.hu/bulvar/20150413-berki-krisztian-tv2-eden-hotel-musorvezetoje-munkat-ad-miatta-kirugott-kolleganojenek-akivel-hirbe.html Berki állítólag össze is jött a kirúgott kolléganőjével, a nőt azonban nem emiatt menesztették a TV2-től. TV + Bulvár -- Hoppá, ez aztán a spárga! A háromgyerekes Szanditól leesett az állunk http://www.life.hu/bulvar/20150409-szandi-hatalmasat-terpesztett-az-enek-iskolajaban.html Szandi Az ének iskolájában mutatta meg, hogy három gyerek után is megőrizte tökéletes formáját és rugalmasságát. TV + Bulvár -- Éden Hotel - Análpornóval vált ismertté az új beköltöző http://www.life.hu/bulvar/20150413-eden-barbara-az-eden-hotel-3-jatekosa-pornos.html Annak idején Daniella Rose néven lett ismert Barbara, az Éden Hotel hétfő esti beköltözője. A lány nem a szokásos útvonalon indult el az ismertség felé, inkább hátulról tett egy kerülőt. Eláruljuk, hogyan. TV + Bulvár -- Vastag Csaba életveszélyben? A stábját sokkolta az eset http://www.life.hu/bulvar/20150413-vastag-csaba-eletveszelyben-egy-este-ket-defektet-kapott.html Vastag Csaba kocsija szombaton egy este alatt két defektet kapott. Az énekes bízik benne, hogy ez csak véletlen, de kollégái ennél többre gyanakszanak TV + Bulvár Origo Micsoda vicces baki! Disznófej került a bemondónő nyakára http://www.life.hu/bulvar/20150412-az-abc7-musoraban-disznofej-kerult-a-bemondono-nyakara.html Külföldi televíziós műsorokból gyűjtött össze bakikat az Origo. A bemondónő fejére disznó került, Samuel L. Jacksonból Laurence Fishburne lett, Pókember pedig elejtette a riportert... Az összeállítást ITT nézheted meg, nekünk a Life.hu-nál ez a kedvencünk. TV + Bulvár Thinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.