Cserpes Laura: „Drukkolok Krisztiánnak, hogy a családja mellett találja meg újra a boldogságot!”

Fotó: Zsigmond László/Life.hu -
Cserpes Laura szakítás kapcsolat Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogyan arról korábban beszámoltunk: véget ért Cserpes Laura és Berki Krisztián kapcsolata.Vajon mi okozhatta a hirtelen szakítást?

Alig telt el pár hónap azóta, hogy a csinos énekesnő és Berki Krisztián hivatalossá tették a kapcsolatukat, máris szakítottak. Mi történhetett, hogy ilyen hamar véget ért a románc? Laura a Bestben mesélt részletesen a történtekről, ahol megemlítette: szorít Krisztiánnak, hogy visszataláljon a családjához.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

Egy hete arról cikkeznek a lapok, hogy Krisztián Pamelával megy nyaralni. Mindeki azt találgatja, mit szólok én ehhez. De az igazság az, hogy Krisztián és köztem soha nem volt esélye igazán elmélyülni a szerelemnek! Jó embernek tartom , és tudom, mennyire szereti a kislányát, ezért drukkolok neki, hogy a családja mellett találja meg újra a boldogságot” – nyilatkozta az énekesnő.

Lehet, Krisztián visszatér a családjához, és ezért kellett véget érnie a friss kapcsolatnak?

Ebben tehetségesek Sarka Kata lányaihttp://www.life.hu/bulvar/20150612-sarka-kata-szepsegversenyenek-a-magyarorszag-szepe-induloi-megmutattak-miben-tehetsegesek.htmlNémeth Máte, a Life.hu nagyszájú riportere a Magyarország Szépe válogatóján járt, melynek során a lányoknak azt is bizonyítaniuk kellett, miben tehetségesek.TV + BulvárFotó: Polyák Attila - OrigoCuki videó! Így még sosem láthattad Ryan Goslingot!http://www.life.hu/bulvar/20150609-ryan-gosling-hollywoodi-szinesz-igy-tancol-12-evesen.htmlA Szerelmünk lapjai jóképű színésze már gyermekkorában is elbűvölte a hölgyeket.TV + Bulvár--Hastánc Berki Krisztián-módra – ezt nem kellett volna erőltetnihttp://www.life.hu/bulvar/20150610-berki-krisztian-a-tv2-musorvezetoje-kiprobalta-a-hastancot-de-nem-nagyon-ment-neki.htmlDarabos a mozgása a TV2 műsorvezetőjének, ez akkor derült ki, amikor hastáncolni próbált egy csapat lelkes hölgy társaságában.TV + Bulvár--Berki Krisztián gusztustalan ajándékot kapotthttp://www.life.hu/bulvar/20150609-berki-krisztian-a-tv2-musorvezetoje-gusztustalan-ajandekot-kapott-hevesi-tamastol.htmlA TV2 sztárját különleges ajándékkal lepte meg Hevesi Tamás.TV + Bulvár--Cinthya Dictatornak elege lett Berkiből http://www.life.hu/bulvar/20150601-cinthya-dictatornak-elege-lett-berkibol-az-eden-ejjelben.htmlNem szívesen vezetne többé együtt műsort Berki Krisztiánnal Cinthya Dictator. A macsó szerint nem baj, a lánynak úgysem lesz erre lehetősége többet. TV + Bulvár--Berki százezerért levetkőztette Varga Viktorthttp://www.life.hu/bulvar/20150528-berki-krisztian-a-tv2-musorvezetoje-szazezerert-levetkoztette-varga-viktor-enekest.htmlA műsorvezető licitálni kezdett Varga Viktor izéjére, az énekes pedig csak százezer forintért volt hajlandó eladni a különlegességét.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.