Csúnyán kihasználták és átverték Baukó Évát

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
valóvilág átverés barát pénz kihasználás Baukó Éva
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Közösségi oldalán bosszankodott az egykori valóságshow hősnő, mert egy pasi, akiben megbízott, csúnyán átverte mind anyagilag, mind érzelmileg.

Baukó Évára rájár a rúd. Nemrég arról szóltak a hírek, hogy párja egy barát ármánykodásának köszönhetően elhagyta, most pedig egy régi „barátjáról" derül ki, hogy csúnyán átverte.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

„Volt egy ember az életemben, akit nagyon szerettem! Már 3 éve ismerjük egymást, se vele se nélküle kapcsolatban voltunk, amióta helyre jöttem mindig könyörgött nekem, hogy segítsek mert nincs pénze. Én jó szívvel segítettem, de kezdtem érezni kb. fél éve, hogy nincsenek rendben a dolgok! 2 héttel ezelőtt rám írt egy lány, hogy ő barátnője- miközben én is vele voltam- és hogy az én pénzemből szállodáztak, meg élősködtek! Én is voltam neki meg a lány is közben azt mondta, hogy a barátom! Éreztem, mert időnként eltűnt, és rengeteget hazudott! Az utolsó csepp az volt a pohárban, hogy amikor már nem támogattam, elkezdett zsarolni, hogy eladja a meztelen fotóimat az újságoknak" – írta Éva közösségi oldalán, akinél végképp betelt a pohár, amikor a srác már a barátainál is be akarta feketíteni őt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.