Ismerd meg a Hungary’s Got Talent zsűrijét!

Forrás: Horgas Eszter -
Horgas Eszter Csuja Imre Kovács Patrícia linczényi márkó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szerdán este kiderült, Horgas Eszter, Kovács Patrícia, Csuja Imre és Linczényi Márkó foglalja el az RTL Klub legújabb tehetségkutatójának, a Hungary’s Got Talentnek zsűriszékeit.

Csuja Imre

Csuja Imrét, a Jászai Mari-díjas érdemes művészt az egész ország ismeri. Sokan az Üvegtigris Csokijaként („Ízirájder, öcsém!”) és a Valami Amerika Balájaként asszociálnak rá. Az internet népének nagy kedvence volt az elmúlt időszakban Csuja Imre szereplésével az Ufo zenekar Napolaj című számának verses verziója, illetve az a kisfilm, amelyben a színész újraéleszteni tanít. A színművész az Egy rém rendes család főszereplőjének, Al Bundynak a magyar hangjaként vált szélesebb körben ismertté.

Fotó: Hajdú D. András - Origo

Horgas Eszter

A fuvolaművész, Horgas Eszter művészcsaládból származik: édesapja költő, édesanyja író. A kétgyermekes anyuka a Life.hu-nak adott interjújában elmesélte, hogy lelkesen kutat fel tehetséges gyermekeket, és álma egy intézmény létrehozása, ahol a gyerekek nemcsak egy művészeti ágban fejlődhetnek, hanem egyszerre próbálhatják ki a tehetségüket több területen. Horgas Eszter két lányának édesapja Somogyi István sámán, akinek Gregor Bernadettől is született egy fia.

Forrás: Horgas Eszter

Kovács Patrícia

Kovács Patríciát először egy reklámban ismerhette meg a közönség, majd számos tévéfilmes, játékfilmes és szinkronszerepe hozott neki ismertséget. Olyan mozifilmekben játszott, mint az S.O.S. szerelem! vagy a 9 és 1/2 randi. Kislányával részt vett babakocsis futóversenyen, és nem ünnepli a nemzetközi nőnapot. A Life.hu vele készült exkluzív interjúját ITT elolvashatod.

Fotó: Origo

Linczényi Márkó

A Kolin zenekar frontembere, Liczényi Márkó zenei újságíróként, producerként és fordítóként is dolgozott, Magyarország 2014-es imázsfilmjének zenéjét is ő szerezte. Elmondása szerint nagy hatással van rá a meleg stylistkultúra. Előfordult már olyan, hogy az énekes a színpadról leugorva szájon csókolt egy lányt a közönségből, illetve a híres amerikai bulvárblogger, Perez Hilton is írt a zenekaráról, a Kolinról.

Forrás: Linczényi Márkó / Facebook

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.