Majka több ezer ember előtt égette le kollégáit?

Forrás: Life.hu -
Majka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ismét csipkelődős kedvében volt a rapper, aki egy velencei fesztiválon, több ezer ember előtt szólt be kollégáinak: Dobrády Ákos slágerét és Fluor Tomi bandáját is kigúnyolta. 

"Most jöjjön egy sláger, amelynek mondanivalója is van. Nemcsak a buli, csajok meg a rakpart" - mondta Majka a velencei fesztiválon, utalva Fluor Tomi bandájának, a Wellhellónak egyik legismertebb slágerére, a Rakpartra. A rapper, aki legutóbb Geszti Pétert sem kímélte, azt nyilatkozta a Borsnak, ők valójában nem is a Wellhellót, hanem Fluor Tomit fricskázzák.

Forrás: Life.hu

"Diazzal nagyon jóban vagyunk, Fluorral meg semmilyen viszonyt nem ápolunk" - mondta Majka, aki a TNT-t sem kímélte az ominózus este folyamán. Fellépésük végén ugyanis az általuk legrosszabbnak kikiáltott retró slágereket adták elő, köztük a TNT egyik dalát.

Ezzel kapcsolatban Majka a következőket mondta: "Kigúnyoltuk, bizony! Azok a nóták, amiket eljátszottunk, már a megszületésük pillanatában erre voltak ítélve, de slágerek, ez nem kérdés" - közölte a rapper, akit éppen a TNT követett a színpadon.

Dobrády Ákos később elmondta: "Bírom Majka őszinteségét, de meglepett, hogy pont a Tiltott percet tartja rossz nótának. (...) Én sem tudok azonosulni Majkáék műfajával, de minden tiszteletem az övék a kitartásukért."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.