Curtis először beszélt arról az estéről, amikor Majka kitette az együttesből

Forrás: TV2 -
interjú koncert Majka SZIN Curtis
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Blikknek adott interjút Curtis. Először beszélt arról az estéről, amikor Majka a SZIN-en azt állította róla, hogy drogfüggő, és kitette a zenekarból. A rapper azóta új fejezetet kezdett, Emilíióval nagy terveik vannak, Aréna-koncertre készülnek.

Curtis elmondta: nagyon jó érzés számára, hogy Majka nélkül is tud Arénát csinálni. Amikor Emilióval elhatározták, hogy összeállnak, új fejezet kezdődött az életében. Arról az estéről is beszélt, amikor nem állt színpadra a SZIN-en, és Majka drogfüggőnek nevezte:
"A taxiban a telefont kikapcsoltam, de ahogy hazaértem, Kriszti, a kedvesem szólt, hogy szinte csak ez megy a Facebookon. Ledöbbentem, amikor a videót láttam, mert nem értettem. Petivel volt egy vitánk, mielőtt Szegedről leléptem, de tök más miatt, amiről nem akarok beszélni. Nem az volt, ami miatt lejáratott. Az viszont világossá vált, hogy nagyon más az értékrendünk. Nem tudok és nem is akarok vele közösséget vállalni. Harag nincs, nemrégiben fel is hívott, és megtárgyaltuk, hogy a Füttyös című dalunkat bejelentjük a jogvédő irodánál. Ezt korrektnek tartom, de számomra ő már nem létezik" - mondta a rapper, aki azt is el eláulta, hogy dalban is megírta már az óminózus esetet, hamarosan hallhatjuk a kemény utcai rappet.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.