Gabriela Spanic vallomása: ilyen érzés Andrei Mangrát Tóth Andi oldalán látnia

TV2 -
interjú beszélgetés Dancing with the Stars Andrei Mangra telenovella Gabriela Spanic
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gabriela Spanic, a telenovellák királynője ismét Magyarországra érkezett, hogy tánctudásával újra levegye a lábáról a Dancing With The Stars közönségét és a tévénézőket. A Life.hu-nak kendőzetlen őszinteséggel válaszolt olyan kérdésekre, amelyekre előtte még nem volt példa.

Milyen érzés volt újra a Dancing with the Stars színpadán állni?

Csodálatos érzés volt! Boldog vagyok, hogy újra találkozhattam a versenytársaimmal, a közönséggel, a zsűritagokkal.

Honnan ered a tánc iránti szenvedélyed? Volt valaki a családban, aki esetleg ezzel foglalkozott?

Nem volt és én sem táncoltam soha ezelőtt, viszont mindig is nagyon tetszett. A tanulási folyamat az elején nehéz volt, de végül minden produkció jól sikerült. Az új koreográfiát, amivel most készülünk a szombati showra, már sokkal hamarabb tanultam meg és örülök, hogy nem vesztettem el a hajlékonyságomat/ rugalmasságom.

Sokféle technika van, amivel a mozdulatokat képesek vagyunk tökéletesíteni, de olykor kell az a tökéletlenség, amit a szívedben érzel. Például, ha nem tökéletes a mozdulat, de szívből jön, az jóval többet tud adni a közönségnek.

Forrás: Origo

A tavalyi évben volt több magánéleti kihívásod. Honnan merítesz erőt és energiát, hogy félre tudd tenni a fájdalmaidat egy-egy táncos produkció kapcsán?

Az energia elsősorban Istentől ered, de a fiam és természetesen az édesanyám volt a legnagyobb támaszom.

Édesanyám nagyon erős volt és gyermekkoromtól az tanította: ha a világ összedől, akkor se hagyjon el benneteket soha a remény, hogy az álmaitokat kövessétek. Az édesanyám már egy éve küzdött a rákkal, mégis szívből örült, hogy jöhetek Európába. Arra kért, hogy élvezzem az ittlétet és koncentráljak arra, ami a feladatom, amit csinálok, és én eleget tettem az ő kérésének.

Mit gondolsz a tánc és a vonzalom kapcsolatáról? El lehet-e határolódni egymástól úgy, hogy közben az érintkezésnek minden formája megvalósul a színpadon?

Mivel színésznő vagyok, így számtalanszor kellett már olyan jeleneteket forgatnunk, ahol szeretkeztünk vagy csókoloztunk. Mi szakmai szemmel állunk minden ilyen jelenethez, akárcsak egy orvos az operációhoz. Nekem a színjátszás, a tánc, a zene, az ének, mind varázslatosak. Viszont sokszor megvalósul a kémia és a vonzalom, amelyet az ember nem tud elkerülni egy ilyen szituációban. Nem tudunk falat emelni egymás közé, így élvezzük a pillanatot, a varázslatot, ami megteremtődik.

Az a cél, hogy a közönség tovább álmodjon ezzel a varázslattal. Ne legyen minden olyan mechanikus és képesek legyünk tovább menni a képernyőnél, egészen az emberek szívéhez.

Mit gondolsz az idei szériáról, mezőnyről?

Szombaton láttam az élő show-t és egyszerűen imádtam. Magával ragadó az a látvány és hangulat, ami a színpadon megvalósul. Valóban profinak kell lenni ahhoz, hogy fizikailag és mentálisan is képesek legyünk teljesíteni, és mellette élvezzük is a táncot. Azt gondolom, hogy mind az idei, mind a tavalyi versenyzők megugorják ezt, egytől egyig nagyszerű táncosok.

Forrás: Origo

Milyen érzés volt Andreijel úgy találkozni, hogy idén Tóth Andi oldalán versenyzik? Milyen a közös munka Tóth Andival?

Csodás volt újra találkozni vele, átölelni. Minden produkción látszik a befektetett munka, és meg is van az eredménye. Nagy a kémia közöttük és fantasztikus energiákat tudnak átadni a közönségnek.

Andival jól szórakoztatjuk egymást, jókat nevetünk a nyelvi akadályok ellenére is. Mégis azt gondolom, hogy Andreinek van a legnehezebb dolga, hiszen ő közvetít. Élvezem, hogy újra tanulhatok tőle és sikerült az új koreográfiát is hamar megtanulni.

Ha meg kellene tippelni, szerinted ki fogja megnyerni az idei Dancing with the Stars-t?

Nehéz kérdés, de végül úgyis a közönségnek kell döntenie. Az idei szériában is több erős páros van, de a kedvenceim között természetesen Andrei és Andi párosa is ott van.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.