Kamarás Iván: „Amióta betöltöttem a 45-öt, már visszafelé számolok”

életkor interjú Kamarás Iván Dancing with the Stars tánc Mikes Anna Iván és Anna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Döntőjéhez érkezett a Dancing with the Stars. A táncos showműsorban három férfi színész és egy énekesnő maradt csak versenyben. Megjósolhatatlan, hogy melyik páros fog a végén diadalmaskodni.

Kamarás Iván és táncpartnere, Mikes Anna volt a múlt szombati elődöntő nagy meglepetése, akik először egy pörgős tánccal, a jive-val robbantották fel a színpadot, a második körben pedig egy szívhez szóló, megható produkcióval érdemelték ki a közönség és a zsűri elismerését.

A finálé kapujában nagy volt a nyomás a versenyzőkön, nem engedhették meg maguknak a legkisebb félrelépést sem, ugyanis könnyen a szombati lehetett volna az utolsó táncuk. Ez azonban meg sem fordult Iván és táncpartnere, Anna fejében:

„Amikor színpadra lépünk, akkor maximálisan csak a táncra koncentrálunk. Az járt a fejünkben, hogy egy nagyon szép táncot hozzunk ide a parkettre, és szeretnénk tökéletesen megcsinálni. Meg sem fordult a fejünkben, hogy ez lehet esetleg az utolsó, nem ezen volt a fókusz. Szerencsére nem az lett, és mehettünk tovább"mondta Anna a Life.hu-nak.

Nem gondoltak arra, hogy ez lehet az utolsó tánc Fotó: Hirling Bálint/Life.hu

A szombati második táncuk egy kevésbé ismert stílus, az american smooth volt. A megható produkción érezhető volt, hogy Iván kizárta a külvilágot, és sokkal jobban átadta magát a táncnak, mint eddig bármikor. A siker nem maradt el, hatalmas ovációt kapott a közönségtől.

„Anna a műsor elején úgy döntött, hogy a színészet helyett próbáljunk meg tisztán a tánccal érzelmeket közvetíteni. Még ha ez is volt a nehezebb út, én teljesen megbíztam benne, hittem neki, hogy sikerülni fog. Nem akartunk olcsó, hatásvadász, manipulatív eszközöket bevetni, más lett a mi utunk."

Anna és Iván a műsor egyik legszerethetőbb párosa Fotó: Hirling Bálint/Life.hu

A zsűri és a nézők véleménye is az, hogy az egyik legnagyobb utat Iván járta be, aki adásról adásra magabiztosabb a tánclépésekben, felszabadultabb a parketten. A legutóbbi adásban Iván új külsővel állt színpadra, ami mellett a zsűritagok sem mentek el szó nélkül. A színész ugyanis megszabadult szakállától, ami az elmúlt egy évben az imidzse része volt.

„Kicsit elegem lett belőle, úgy gondolom, hogy itt az ideje megmutatnom ismét az igazi arcomat. Ez a megtisztulás passzol ahhoz a fejlődési ívhez, amit bejártunk Annával a műsorban."

Kamarás Iván idén decemberben ünnepli 49. születésnapját, és látótávolságon belülre kerül az ötödik X. A színész azonban olyan jól tartja magát, hogy egyáltalán nem hagyott nyomot rajta az idő vasfoga. Talán az lehet a titka, hogy elég sajátos módon kezeli az éveinek számát.

„Amióta betöltöttem a 45-öt, már visszafelé számolok, szóval jövőre nem is 50, hanem 40 leszek."

– teszi hozzá nevetve táncpartnere, Anna.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.