Botrány a levegőben? Britney Spears késsel támadt húgára

Forrás: AFP/Valerie Macon -
Jamie Lynn Spears interjú életrajzi könyv Britney Spears kés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jamie Lynn Spears Things I Should Have Said című életrajzi könyvében beszél egy esetről, amikor nővére alaposan ráijesztett.

Jó ideje nem titok, hogy Britney Spears nem ápol jó kapcsolatot családjával, de húga életrajzi könyve most újra felkavarhatja az állóvizet.

Jamie Lynn Spears

Jamie a könyvét promotáló legújabb interjújában kiszámíthatatlannak és paranoiásnak nevezte testvérét, majd elmondta,

nővére egyszer késsel a kezében rontott rá, majd bezárta a fürdőszobába.

"Ez volt az a pillanat, amikor tényleg megijedtem. Féltem bármit is mondani, mert nem akartam felzaklatni, de annyira kiborultam, hogy nem éreztem magam biztonságban" – mondta Britney húga, majd hozzátette, nem ez volt az egyetlen konfliktusuk.

"Szidalmazott engem, ezért egyszerűen kisétáltam a szobából, úgy voltam vele, hogy egy család vagyunk, nem fogok vitatkozni. Azt hiszem, akkor lett igazán dühös, amikor megpróbáltam kihátrálni a konfliktusból, ekkor pedig a legidősebb lányom próbált meg köztünk közvetíteni. Ezt utáltam... Úgy voltam vele, nem kéne ezt tennie, hiszen még csak 12 éves. A szüleim kijelentették, hogy nem bosszanthatom fel Britney-t. Én meg azt mondtam, látjátok, hogy kiborít engem és a gyerekeimet. Mikor fog végre ez is számítani?" – idézte a beszámolót a Daily Mail.

Amikor Juju Chang, a riporter rákérdezett, hogy miért érezte szükségét annak, hogy ezeket elmesélje a világnak, a nő rendkívül érdekes választ adott:

"Először is, azt hiszem, fontos, hogy az írás alatt újra szembesültem a pánikrohamaimmal és azzal, hogy érezhettem magam ezekben a pillanatokban, de az is fontos, hogy emlékeztettem magam arra, hogy amikor ezek történtek, még csak egy gyerek voltam."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.