Young G Béci: "Otthon voltam egyedül, és összeroskadva sírtam"

Instagram, Mészáros Norina -
Béci és Norina műtét interjú méhnyaknyák Young G magazin méheltávolítás Mészáros Norina lábadozás Young G Béci Norina állapota gyógyulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A népszerű rapper és felesége borzalmas évet tudhat maga mögött. Első közös gyermeküket várták, amikor Norinát méhnyakrákkal diagnosztizálták.

Norina betegen hordta ki a kisbabáját, aki születése után rögtön inkubátorba került. Ekkor vette kezdetét a tortúra, amely nemcsak lelkileg, hanem testileg is megviselte mindkettejüket. Young G kedvesén nemrég életmentő műtétet hajtottak végre, melynek során eltávolították a méhét. Ez azt jelenti, hogy nem lehet több gyermeke.

A beavatkozás három hete történt, a februárra ígért szövettani eredmény pedig most megérkezett.

Mi vár a párra ezután? Kit viselt meg jobban az elmúlt egy év? Mi volt a mélypont? Hogyan lehet feldolgozni mindazt, ami történt?

Pokoli egy éven vannak túl Forrás: Instagram/Mészáros Norina

Egyszerű a kérdés, de lehet, hogy nem könnyű a válasz. Hogy vagytok?

– Az elmúlt kicsivel több, mint egy év nagyon nehéz időszak volt. Három hete műtötték Norinát, eltávolították a méhét, de végre hazajöhetett a kórházból és most már itthon lábadozik. Nagyon vártuk már haza. Az biztató, hogy látványosan fejlődik, már tud pisilni, nem fáj neki a vágás helye és szinte teljes értékű életet tudunk élni.

Megvan a régóta várt szövettani eredmény. Mit mondtak az orvosok?

Megünnepeltétek vagy azért óvatosak voltatok?

– Kettesben elmentünk moziba. Szerencsére a mama tudott vigyázni a kis Rebekára, így ki tudtunk mozdulni. Nagyon rég nem volt erre lehetőségünk. A film után Norina lefeküdt, én viszont továbbvittem az éjszakát és nagyon berúgtam.

Áldásnak érzik, hogy születhetett egy közös gyermekük Forrás: Instagram/younggbeci

Mennyi idő, mire Norina teljesen felépül a műtétből?

– Az orvosok szerint hat hétig még kímélnie kell magát, de a teljes felépülés eltarthat akár egy évig is. Hatalmas sokk érte Norina szervezetét. Nemcsak hogy eltávolították a méhét, de átvizsgálták a teljes bélrendszerét, a hasfalának belsejét, a máját is, és mintegy harminc nyirokcsomót is eltávolítottak. Lassan el szeretnénk kezdeni mozogni, edzeni, hogy ezzel is segítsük a regenerálódást. Az nem tesz jó, ha egész nap csak fekszik. Mióta itt a mama, és segít nekünk, vigyáz a picire, azóta eljárunk esténként sétálni. Tök jó ilyen nagy sétákat csinálni, ezek is elősegítik a gyógyulást.

Norina hogyan tudja feldolgozni mindazt, ami történt?

– Nagyon érzelmes életet élünk, szerintem azért is erős a kapcsolatunk, mert mi beszélgetünk is, és nem csak úgy vagyunk egymás mellett. Ha Norina még nem tudta volna túltenni magát mindazon, ami történt, akkor biztosan elmondta volna. De úgy érzem, ő nemcsak testileg, hanem lélekben is megszakította a kapcsolatot a méhével. Sokan úgy esnek át egy ilyen műtéten, hogy nincs gyerekük. Nekünk születhetett és ez hatalmas áldás. Rebeka megmentette az édesanyja életét, majd az édesanyja életet adott Rebekának.

Volt egy pillanat, amikor mélypontra került Forrás: Facebook

Téged jobban megviselt ez az egész, mint Norinát?

Mindenben támogatod. Ha jól tudom, ezért váltottál te is életmódot.

– Korábban már kétszer kipróbáltam a vegán életmódot, mert azt mondják, hogy a húsfogyasztás felerősíti az ízületi fájdalmakat és az autoimmun betegségeket, én pedig ezekkel küzdök. Norina miatt most mindketten vegánok lettünk, ezzel is próbálom őt támogatni, de ettől függetlenül megveszünk a húsért! Ahogy megkaptuk a negatív eredményt, azonnal csináltunk egy nagy csirkepörköltet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.